- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #17 üzenetére
A lacoste egyébként nagy kedvencem, a galléros polójuk meg a fehér parfümük, meg 1-2 cipőjük is tetszik,szerencsétlenségemre egy lacoste cuccom sincs az ára miatt, de tervben vannak xD Egyébként ez is inkább világosszürke, csak a fenti kép szerintem sötétebb mint amilyen élőben..
-
Bjørgersson
félisten
Nyáron papucsozni szoktam, edzőcipőre pedig nincs szükségem, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni.
Az viszont érdekes, hogy az Emerica weboldalán nem látom ezt a kék-szürke színt, csak két feketét, barnát meg egy világosszürkét. Bár a feketék meg a barna is eszméletlen jól néznek ki.
ui.: Nyári cipőnek esetleg Lacoste? Nagybátyám hord olyanokat, neki jól is állnak, meg amennyire tudom véknyak is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #15 üzenetére
Tényleg jól néz ki, bár nyárra annyira nem célszerű, azóta sikerült vennem hozzá egy teljesen fekete farmert, valamint egy kék nadrágot, mindkettővel jól mutat a szürke -szerintem-
Hajrá egyébként, most azon vagyok, hogy milyen nyári cipőt vegyek?!
Edző cipő is kéne, bár ha jót akarok, akkor nem úszom meg olcsón: [link] :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #13 üzenetére
Hát igen, napi régész, amúgy az elején úgy 1-2 hónapig nem volt a legkényelmesebb, azóta nincs gond, betörtem
-
Bjørgersson
félisten
Te jó ég ez gyönyörű!
Régészkedek már egy kicsit.
-
Domxc
senior tag
Hú, grat. Jó kis cipő. Én most egy ilyet nyúzok.
-
beefjeez
senior tag
kipróbálnám mennyit bírna deszkázással ez a cipő
mostani vty cipők 1 hónap, és elfogy az eleje
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #7 üzenetére
Köszönöm a véleményed, körülnézek az Osirisek között is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven #7 üzenetére
Ezt el bírom képzelni, még úgy is, hogy a színért nem vagyok oda, mégis ez jól néz ki: [link]
El is mentettem könyvjelzőbe, majd az októberi fizumból lehet megveszem, ha kapok annyit
Ha már itt tartunk, nem tudjátok hol tudnék olcsón/olcsóbban tiszta fekete, egyszerű farmernadrágot venni? Egy Vans-et néztem, de az 16K, azt kicsit sokallom érte, na jó nem is kicsit, marhadrága:/ Hasonló minőséget viszont szeretnék..
-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
21K, de ha azt nézem, hogy ritkán kapok cipőt akkor belefért, nekem a kék az már túl extra, viszont valamilyen szürke cipőt mindig is akartam
Amit Recon linkelt feketét, az viszont nekem is tetszik
-
mexicanraven
senior tag
Ha valós véleményt akarsz, akkor azt mondom, hogy ne vegyél Suprát!
Jól néz ki nagyon, nem mindenkinek van ilyen a lábán, de inkább divat márka, árához képest nincs olyan minősége, hogy megérje a többlet kiadást!
Amit én igazán ajánlok az az Osiris. Vagy 4 ilyen cipőm volt, barátnőmnek most van a második, és én sose csalódtam, a következő is olyan lesz!
Télire egy ilyen pont ideális volna:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
Jó féle, én is suprát akarok venni télire, ezt néztem ki , csak elég drága.
-
danih
veterán
Tornacipő?
-
Bocaa
senior tag
jóvétel
-
mexicanraven
senior tag
Deszkásban tolod?
Grat hozzá, mennyi volt?Nekem ilyen van most:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
Grat hozzá.
-
Jim-Y
veterán
Legalább pontosan vissza tudom majd keresni, ha gariztatni kéne, hogy mikor vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged