- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
én össz-vissz 5 alkalmazást használok, fájlkezelőt, skypeot, msn-t, shadowgunt meg a pvz-t.
És az alkalmazások telepítése után nem is figyeltem meg semmiféle lassulást, sőt az app drawerben sincs lassulás nekem, csak a főképernyő váltása közben, főleg ha kirakok pár widgetet, ott érezni, hogy lassabb ics-es, de nem vészes amúgy sem, de valahogy jobban tetszik gb-el, ott is minden megvan amire szükségem van, és gyorsabbnak is érzem. A bugokkal kapcsolatban pedig igazat adok, nem feltétlen a gyártó hibája, a googlenak is benne van a keze, de akkor jó lenne, ha a google kijavítja, a gyártó is megtenné a magáét. -
Zoli0726
aktív tag
Én úgy tudom(bár még mielőtt kérdezni, nem, nem tudom igazolni pecséttel ellátott dokumentummal), hogy a t-mobil bevizsgálja a frissítésre kiadott firmware-t, és ha valami kifogása van a dolog ellen, mert nem elég stabil, vagy hibák vannak, akkor nem adják ki frissítésre, és az xperiák ics-ével valószínűleg ez történt.
-
Zoli0726
aktív tag
Nem csak az S-el vannak gondok, ez az összes frissített mobilt érinti kisebb nagyobb mértékben. Még teljesen újrahúzott rendszer esetén is.
Egyébként én személyszerint egyáltalán nem értem az ics körüli mizériát. Számomra semmi újat nem nyújt, nyílván a böngésző sokkal jobb, de az cserélhető, meg megváltoztak az ikonok, másabb lett a beállítások menüje,de szerintem sokan amúgy is valamilyen gyorsbeállítások alkalmazást használtak rá , de használhatóság szempontjából nincs változás. Én minin a hardveres 2d gyorsításból semmit nem érzékeltem, a laucher lassab mint gb-en(és imádom mikor valaki azt mondja, hogy márpedig neki nem lassabb, biztos az ő mobiljára más programkód került), egyébként a mini 2.3.4-e annyira sima, és gördülékeny, hogy én teljesen megvagyok elégedve vele. -
Zoli0726
aktív tag
Se tulaj és informatikusként mondom ezt, nem a hasamra ütöttem meg a levegőbe beszélek, néha még a hívást sem tudtam felvenni, mert hívás kijelzéskor egyszerűen semmit nem érzékelt a képernyő,ez volt a fő indok, amiért repült az ics. És nem rámókoltam, két teljesen friss telepítés között is érezni, hogy a gb simábban fut, de ezt a sony sem tagadta soha, sőt felhívták rá a figyelmet, hogy a felhasználó felület sebessége csökkenhet, ami érthető az ics erőforrás igénye miatt. De sokan panaszkodnak kamerára, újraindulásokra, a led az szerintem a legkisebb probléma, legalábbis engem teljesen hidegen hagy.
Persze, szervízben nyílván visszateszik, ha valaki megteheti, hogy egy időre megszabadul a telefonjától. Am sehonnan nem veszem azt, hogy nem lesznek javítva, csak konkrét kijelentést még sehol sem olvastam róla.
-
Zoli0726
aktív tag
Én nem értem, mindenki ajnározza a sony-t, hogy mennyire jól állnak frissítés ügyileg...
Lefrissítették a tavalyi termékpalettát ics-el, ami tele van buggal, és még lassabb is mint a gb, és még abban sem lehet biztos a felhasználó, hogy kijavítják a hibákat, hanem aki nem tudja visszamókolni a gb-et, az tanuljon meg együtt élni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged