- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #75 üzenetére
Nem tudom ki mit véd itt...
Ebből a hsz-ből rögtön arra tippeltem hogy Sony-d van. Rákattintottam a profilodra és mit ad Isten...(#78) hurrikan: Idén már jártam a Pneumobil-kor. De innen Erdélyből nem 5 perc az út. De ha legközelebb arra járok szavadon foglak!
Amúgy eddig is elismertem hogy még a Sony jár az élen a frissítésekkel. De a többiek se teljesen tétlenek azért.
-
törölt tag
Csak az a baj, hogy a Sony előnye a támogatásban lépésről lépésre teljesen elolvad a többi gyártóhoz képest. Sőt nem is ez a baj, hanem hogy nem a többiek érik utol, hanem a Sony esik vissza a többiekhez.
Mondjuk én nem tulajdonítok ennek annyira egetverő jelentőséget mint egyesek, egy főverziófrissítés sem gyakran bővíti létfontosságú funkciókkal a telefont, semmilyen OS-től nem lesz egy Galaxy Mini-ből SII-es. Az egész nagyrészt eye-candy dolog szvsz. Arra pedig egyeseknek van igényük, másoknak nincs. Páran vágynak új OS-re, mert ettől kicsit olyan mintha új telefonja lenne az embernek, mások csak hibák nélkül akarják használni a telefonjuk funkcióit. Ezért sztem fontosabb dolog a sűrű bugfixelés, mint a főverziófrissítés, hogy amit tud egy készülék, azt tudja fagyásoktól, hibáktól mentesen.Mondjuk én pont szeretem ha időnként változik kicsit az OS, másképp néz ki, változnak az opciók, bővülnek, s ha meg még gyorsul is a működés az már szuper. Ezért is rakok fel pár hetente új custom ROM-okat a saját telómra.
(#60) hurrikan: Fizetsz 1-1 sört minden modellért ami nem kapja meg a JB-t?
-
törölt tag
Rendesen elindult a lejtőn a Sony supportja is.
Még ha a hír állítólag meg is lett cáfolva, könnyen beigazolódhat.
Az új modellek további támogatása is kérdéses lehet. A teljes tavalyi paletta ugyanazzal a hardverrel jött, így a Sony-nak gyerekjáték volt az egészre kihozni az ICS-t (igaz, még ennyit se tudtak normálisan, bugmentesen megcsinálni), előnybe is kerültek a többi gyártóval szemben. Erre az idei palettát kihozzák egy rakás különböző hardverrel, így ugyanabba a verembe ejtik magukat mint a többi gyártó, vagyis semmi jó nem várható a support terén szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest