- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
TeeJay csak te hiányoztál.
G3 meg a bika Soc és a mobilaréna is leírja hogy már a menüben laggol akad a telefon. VÁO MICSODA BIKA HARDVER.
Te minden Apple hirné osztod az észt meg sirsz hogy milyen drága. Te osztzod az észt akinek drága a mobilnet:[link]
És milyen sokáig birja a te telefonod hát persze mert téged sose hivnak és te se nagyon senkit(tehát szinte nem is használod) :[link]
És aki ilyen kérdéseket tesz fel mint hogy mire jó a Diktafon app az legyen szives ne beszéljen már itt ugy mint ha ő valami zseni lenne:[link]
Nem szoktam ilyen lenni de már sokadjára olvasom hozzáoszlásaid reagálás nélkül de eddig bírtam.
És azt sem értem hogy ha te nem akarsz szifont venni mert szerinted túlárazott szar akkor miért sírsz.
És ez nem puszta vélemény leírása mert te az összes hírnél ezt csinálod. Hogy a te LG F6-od mennyire jó.Tök jó örülünk neki használd egészséggel. -
KraX
őstag
Ha az ismidnel lattad, az szamomra nagyon furcsi. Tokcsi remelem, hogy tobbet tudnak kihozni az apples sracok abbol az akku kapacitasbol. Nekem volt lg g2 ami az egyik legjobb akku teren es most iphone 5s-em van es egyaltalan nem sokkal gyengebb ugyanazon felhasznalas mellett.
-
oszi666
őstag
válasz
BulletBill27 #28 üzenetére
Engem nem zavar az occem muanyag boritasa, ugyis tokban hordom. A fem iphonenok gyonyoruek, de tul serulekenyek, ha olyanom lenne az is menne azonnal tokba onnantol meg mar mindegy milyen az eredeti boritas. De a negy inch.... Hupp... Elmorzsoltam egy konnycseppet.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
greenmelon94 #8 üzenetére
Biztos lesz nagyobb, de nekem is hihetetlennek tűnik, hogy ne adjanak ki a mostani méretben újat. Hiba lenne szerintem.
-
TeeJay
félisten
az LG G3 láttad hány colos? láttad mekkora felbontású panel van benne? láttad milyen bika SOC?
ahhoz képest szerintem igencsak odaver, árban meg fele annyi mint az új szifon ami kijön (sőt a végén harmad annyi lesz)... 10-ből kijön egy jófajta Xiaomi powerbank és te vagy a király -
TeeJay
félisten
Lg F6 4,5" 540x960 felbontás és és és 2460mAh akku
4-5naponta rakom töltőre pedig játszok vele meg szoktak hívni is és néha 1-2 sms-t is írok
kb. ugyanannyit használom mint a Nokia 6303 telefonomat és azt is ennyi naponta töltöttem
egyik hölgy barátomnak van szifon 5s de vennie kellett mellé power bank-ot és mindkettőt naponta tölti
tehát a telefont is meg a bank-ot is mert nem bírja naftával
öhöm az övé 4" és állítólag a szifon atomra van optimalizálva
hogy is van ez?ha ezekbe az új szifonokba csak ekkora akku jut ráadásul nagyon megnő a mérete és felbontása a kijelzőnek
akkor ennyi pénzért adhatnák már egy combosabb powerbank-al együtt máskülönben csúnya meglepetés lesz nap közepén a merülés pittyegés -
h3lios
addikt
Egy hibát folyamatosan elkövetnek az Apple userek. Androidoznak itt, androidoznak ott. NE az alsó kategóriás termékekhez hasonlítsátok az sziPhone-t hanem a hasonló árban lévő zászlóshajókhoz. Azok sem fognak random újra indulni, sőt ugyan úgy nem kell nekik a reboot, mint az Apple termékeknek.
Itt jegyezném meg, hogy nem egy ügyfelem volt már akinek csak 1 reboot kellett az iPhoneján és hirtelen megoldódott a "nem megy a net" hibajelenség. -
dz1989
senior tag
Ez annak a példája amivel megmagyarázzák hogy a döglött ló az csak alszik.
4,7" hoz kéne a 2500mAh!!
-
macskea
őstag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
Az nem elég, ha átteszed repülő üzemmódba a telefont? Nekem BB10 alatt elég annyi, amúgy a probléma ugyan az lenne. Próbálj rá, szerintem az újracsatlakozás a lényeg.
-
Lacy6
senior tag
Ezzel bizony le vagy maradva...az android se igényel újraindítást a megfelelő eszközön. HTC One x-em volt h fél évig nem volt újraindítva, és azért nem tovább, mert elutaztam és sajnálatos módon teljesen lemerült. De szerintem az M8 is csak frissítések és lemerülések alkalmával lesz újraindítva.
-
Zjunior
veterán
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Inkább ne, köszi
-
-
enginev3.0
félisten
-
-
Touch-ko
őstag
En arra emlekszem mikor a Samsung pernel a birosagon bemutattak tobb evre elore megtervezett design-okat. Ott lehetett elsokent talalkozni ezzel a design-nal. Gondolom nem a targyalas elott rajzoltak meg (a targyalas kb 6honappal az iPhone5 bemutatoja elott volt) tovabba az Apple eleg hires arrol, hogy evekkel elore megtervezzek a dolgokat design teren.
Nemtudom, hogy a tobbi cegnek miota volt ez a design, de Apple az iPhone5 bemutatoja elott mar regen dolgozhatott ezen a design-on. Ha csak abbol indulunk ki, hogy a termek a rajt elott honapokkal, talan egy evvel korabban is megkaphatja akar a vegleges design-t..
Szoval nem mernek megeskudni, hogy valami kinai occo telefonnak volt ez a kulso jegye.. -
Touch-ko
őstag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
En 2008 ota hasznalok iPhoneokat, iPad-eket 2010 ota. En nem emlekszem, hogy magatol valaha is ujrainditottam volna. Talan egy esetben, amikor a 3G kidobott egy jatekbol, meg 2008-ban volna. Egyszeruen nincs szuksegem ujrainditasra, ami nalam evek ota teljesen termesztes. Termeszetesen az update-et nem bele ertve. Erre te jossz buszken az 1 honapoddal? Nem erzed nevetsegesnek magad?
IPad3-mom nem is emlekszem lett-e ujrainditva. Baratnom Retina Minije sosem, november ota hasznalja, pedig o nem zarja be a futo alkalmazasokat..@BOBAKILL:
Nekem van elso generacios iPhoneom, elso generacios(2007), iPod Nano-m (2005) elso generacios iPad(2010) elso generacios iPod Touch(2007)
Egyedul az iPod nanonal van kb 1 oras uzemido.. A tobbi teljesen jol mukodik. Neha feltoltom maxra, hasznalom egy picit, ratoltok aztan visszateszem a dobozaba. -
babkukta
senior tag
Hát ööö, lehet h a HTC ONE előtt az Apple mutatta be ezt a felső/alsó csíkot, viszont a HTC is másolta a dizájnt egy kínai telóról, azaz az jóval a HTC előtt megjelent, és valszeg már jóval az iPhone előtt megvolt. Tehát egyezzünk ki abban, hogy mindkettő másolt, és egyik se az első ebben az alsó/felső csíkozásban!
(#61) h3lios
jaja, ha a mai telefonokkal is csak azt csinálnánk, mint a régiekkel, hogy telefonálsz minden nap 1-2 órát, meg SMS (!!!!), persze mobilnet, GPS, WiFi és egyéb finomságok nélkül, akkor ezek is mennének 4-5 napot. És a régiekhez viszonyítva még ez is jónak számítana, mert a mostani telefonoknak jóval nagyobb kijelzője van. Tehát nekem nem konkrétan azzal van bajom, h sokkal jobban fogyasztanak a telefonok, mert ezen nem lehet változtatni. Hanem azzal, h nagyon sok gyártó telibe sz.rja az akku kapacitást és az optimalizációt. És itt mind2 fontos, azaz nem csak az egyik. Lehet neked 4000res akksid, ha lemerül 2 nap alatt, és szintén lehet egy jól optimalizált rendszer 1500as akkuval, ha 1 nap alatt vége. Kell hozzá a méret és a szoftveres segítség is. Viszont ahogy elnézem, az Apple csak az egyikre akar koncentrálni, ezért nem fogja most se elérni a 2 napos üzemidőt.
-
macskea
őstag
Egyszer én is megnézem már, hogy mindennemű adatkapcsolat nélkül mennyit bír a telefon, nem csodálkoznék, ha hasonló értéket kapnék. (a 4-5 napra gondolok) a másfél hetet viszont nemes egyszerűséggel nem hiszem el. Feltéve ha nem sztendbájban pihen a táska alján tíz napot. Akkor talán.
-
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0 #43 üzenetére
Ezt már sokszor olvastam, és mindig vicces. Ezt az alul felül csíkos dizájnt az iPhone 5 vezette be jóval a HTC One előtt, és teljesen mindegy, hogy az üvegből volt, ez meg fém.
-
h3lios
addikt
Egyébként én szolgáltatónál dolgozok és ezt most jó is hogy felhoztad. Ugyan ezt szoktam mondani énis az ügyfeleknek, akik az aksira panaszkodnak. Hogy persze elment a 3310 egy hetet egy töltéssel meg 10 évente kell aksit cserélni, de azon nem is csinálsz sok mindent. Ha a mostani telefonokat is hetente töltenénk, akkor pont ugyan azt az élettartamot kapnánk.
Nekem egy G2 van, ami ugye eléggé aksi bajnok és mivel olyan a munkám nap közben nem nyomkodom sokat. Itthon meg van gép, szóval nem egérmozizok. Így én is 4-5 naponta töltöm. Extrém esetben elmegy 1,5 hetet, de akkor nagyon nincs használva. Fényerő 50%, Sync: On. A netet kikapcsolom, ha nem használom, mert engem zavarnak a közösségi oldalak csipogásai. Ha akarom megnézem, nem ott élem az életem. -
h3lios
addikt
Remélem adnak mellé aggregátort.
Jó lesz ez, ha lemerül sincs semmi gond, csak be kell rántani és már tölt is a cucc.
-
babkukta
senior tag
Azért picit gondolkozzunk is, miért mennek tönkre az akksik 2-3 év alatt. A régi telefonok mentek 5-6 évet ugyanazzal az akksival. De akkor nézzük meg, azok, meg ezek milyen gyakran vannak töltve. Csak azért, mert ez sokat számít. Még régen töltötted heti 1x, most kb heti 2-3 (jobb esetben). Ha beszorzod a 2 évet 2-3al, ugyanannyiba jössz ki, mint a régiek.
Ja igen, itt is lehet látni, h akksiban sehova nem fejlődnek, új technológia kéne. Ebben persze egyik se tud innovációt felmutatni, de az 5-6"os kijelző, meg a QHD fos, meg a 4 mag, ami lassan 5000 Mhze-en ketyeg az megy. De az, h megint lehessen 4-5 napig használni egy telefont... Áhhhh
Az iPhone is arra megy ki, h kibírja pont a nap végét, aztán töltsed. Ez se lesz különb. Annyi lesz benne az innováció, h valszeg jobban kell optimalizálni a rendszert a nagyobb kijelző és felbontás miatt, h hozza az 5/5s szintjét.
Az LG is annyira volt a nagy G3 üzemidejével, h új technológia (vmi grafitos cuccot magyaráztak), meg optimalizáció, aztán mi lett belőle. Hozta az átlagot, se többet, se kevesebbet. Itt is ez lesz. -
PHM
addikt
Ez van, ez a vékonyság ára.
A telefon legyen vékony, de nagy legyen a kijelző, és gyors legyen,
mint a veszett fene. Mindezek mellett pedig legyen benne a GPS-től
kezdve a vérnyomás mérőn keresztül a hátvakaróig minden.
Pedig sok telefon lenne jóval hosszabb ideig használható, ha akár csak
1-2 milliméterrel vastagabb lenne. De azt ugye nem lehet,
mert akkor a konkurrencia telefonját vennék a népek.
Egyszóval mi, vásárlók is tehetünk a jelenlegi trendekről.
Mert lefogadom, hogy a vevők zöménél az akku kapacitása,
vagy a rendelkezésre állási idő sokadlagos szempont. Márkafüggetlenül. -
Fr0z3n
őstag
Mert rajtam nincs lila köd pl?
Az androidot sem csipázom, sőtt, fikázni is szoktam. Egyedül azért van droidom, mert a szoftver kínálat itt a megfelelő, plussz mint említettem, jó áron jutottam telóhoz. Egy Lumia 1020-szal kiegyeznék, de drága, meg a wp appbolt még szegényes. Szifon alapból kiesett eme 2 ok miatt, ok, sok szoftver van, de nem fogok minden bizbaszt megvenni. Költsön aki megteheti, én nem.
-
Fr0z3n
őstag
Alap
Van aki a realitás talaján van a telójával, azzal semmi gond. De aki lila ködben él a szifont illetően, az egy kis piszkálást megérdemel. Mert a lagdroid fos.. annak nem volt a kezében pl egy HTC One, vagy egyéb droid amiben 2 giga ram van. Mérettel is lehet dobálózni. Nekem se jöttek be, de aztán olcsón jutottam egy 5.5" telóhoz, vissza nem mennék 5 col alá egérmozizni. -
macskea
őstag
Többnyire 9900-k de láttam még pár 9790-et is.
Amúgy a Q5 ebből elég életképesnek tűnik nálam, hétköznap, vagy amikor van wifi (hálózat csak 2G), 2 nap (két nappal és közte egy éjj), ha meg nagyon nincs wifi, mert mondjuk mentem valahová, akkor 3G-vel is könnyen megvan az egy nap (egy nappal és még az este). Ami nagyon meg tudja kergetni az akksit az bármilyen játék, vagy a GPS használat. A kijelzőre nem annyira érzékeny, mai nap (hét óta) pl.: 6,8 %-ot vitt az akkukapacitásból, pedig ugyanúgy elolvastam minden hírt ahogy szoktam. Viszont időt nem tudok tippelni, szerintem 1 óra körül lehetett a kiejlzőidő. A most becsült hátralévő idő 21 óra, ez nagyjából igaz is lesz, ha holnap hazaérek, már érdemes lesz töltőre rakni.
-
dezs520
senior tag
...hát persze...frozennek,és jacisnak itt kell lennie... viccesek vagytok
-
Touch-ko
őstag
En szeretem az iPhone-om, de az akksi ideje (iPhone5) nap vegere szinte minden esetben 10% koruli. Tehat este fele mar figyelnem kell mit csinalok rajta (pl nem osztok netet, nincs FT hivas sem)
Remelhetoleg csinalnak vele valamit es megoldjak, hogy ne naponta kelljen tolteni..
-
blackydan
senior tag
Sajnos ez a "jelentos" novekedes keves lesz neha nem is értem miert kekeckednek az elorelepeseknel. Mar megint kiskanallal akarjak betomni a nep szajat
-
enginev3.0
félisten
Szép hátlap, olyan HTC-s...
-
Kurzuh
aktív tag
Aztán minden bizonnyal, az Apple külön kifogja emelni, hogy mekkora előrelépés és milyen eget rengető megoldást csinált... ja..
-
kalmani
tag
-
halkow
őstag
előre félek ettől a dizájntól.Az akkumulátor kapacitásának növekedése nem újdonság a kijelző nagyobodása még szép hogy igényli a nagyobb energiát
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
Azok a vonalak nekem se tetszenek. De valahogy meg kell oldaniuk az antennákat is. Hátha élőben szebb lesz.
-
szabyka95
őstag
THL 5000 ben 5000 mAH s akku van
-
A képen látható hátlapokkal mai napig nem tudok mit kezdeni, annyira semleges érzést kölcsönöznek vissza.... Az akku pedig még úgy is ki fórja magát.
-
BOBAKILL
őstag
-
NEm látok nagyon nagy javulást ezektől a számoktól...
-
lexter00
őstag
Job most forog a sírjában
-
laszlohu
addikt
Ha olyan irányba menne az akkumulátorok fejlődése, mint az alábbi videón,
akkor nem zavarna a napi 1 X - i töltés :a 20. másodpercre érdemes csavarni a videót,
1 perc a töltőn és fullra tölti az akksit
-
oszi666
őstag
azért menjenek a sunyiba, hogy elhagyjak a négy inchet Már persze ha igazak a pletykák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
mazsi1911 #18 üzenetére
Khm.. azért egy kis elektronikai ismeret nem árt ha ilyen dolgokhoz szólsz hozzá.
Azok az aksik amikre gondolsz 1,2V-on tudnak 2450mAh-t. A telefonok 3,6V-os aksikkal mennek, szóval kapásból 3db 1,2V aksi kell ahhoz, hogy 3,6V-on megmaradjon a 2450mAh. És akkor már térfogatban ugyan ott de inkább rosszabb is vagy.. -
Djatis
senior tag
Nem tudom mit csináltak az ismerőseid a telefonokkal, de nekem bőven kibír 1 napot az i5s full fényerőn! Ma pl. Reggel fél 6-kor vettem le a töltőről és ma telefonáltam 1-2 órát, netet osztok meg 3 órája, úgy van a telefon 50%-on!!!!! Csak megjegyzem nem vagyok alma fan de nekem jobban bírja az 5s mint anno bírta a Note 3!!
-
blade zte
őstag
Ha tényleg lesz egy 5.5-ös, akkor egy dolog biztos: 2k kijelző.
És mit tudunk róla? Hogy többet fogyaszt mint egy éhes hobbit. 2500 mah nekik elég, ezalatt meg a find 7-el még 3000mah-val is aligalig érem el az 1 napot? 80% a képernyő fogyasztás, többi a hardver egyéb része.
-
mazsi1911
aktív tag
Csak az en, egyszeru paraszti agyamba nem fer bele, hogy miert nem fer egy ilyen telefonba 2db AA-s elem urtartalmu akksi? Egy AA-s akksi, 2450mAh-s. Na most, ebbol szerintem fektetve, siman belefer ketto is.
Tudjatok mi ez a poszt? Egy nagy humbuk, mivel semmi tenyallasa nincs. Kattintas hajszolo.
Es tudjatok mi az ami a mai telefonokba van "akku" neven? Egy vicc.
Szanalmas az Apple, es minden mas telefon gyarto is. Nevetseges a kapacitas amit tudnak.
-
macskea
őstag
Hehe, amikor a cégnél a BB-ket Szifonokra cserélték, mindenki csak csodálkozott, hogy merülnek mint a Titanic. Azóta megapták a külső akksis kabátokat és mindenki akkor a telefonnal rohangál, mint egy Ericsson R310s, ha még valaki emlékszik, hogy milyen is az.
-
Simi87
senior tag
én is naponta töltöm, minden nap meg van a 6 óra használat (iP5 32GB) és még marad 10-15%.
az 5C kicsit jobban bírta, a 4, 4S kb. 5 órát ment el. nem gyilkolom az aksit, fényerő 50%-on van szinte mindig, mert kb mindig bent vagyok. 300 méterre lakom a munkahelyemtől, addig meg vagy felhúzom, vagy nem nyomkodom. de nekem ez bőven jó, a zöld kukás telefonok nem húztak ki egy napot szinte soha. -
babkukta
senior tag
Őszinte leszek veled. Így közeli ismerőseim közül 2nek van iPhone, egy 4s és egy 5. Mind2 a legalacsonyabb fényerőn nyomkodja egész nap, h kibírja estig. Mikor legelőször láttam a 4s-es ismerősöm, néztem is, h te miért így használod, alig láttam a képen vmit? Ő mondta, azért h ne kelljen napközbe, csak este tölteni (Hm...). Aztán mikor láttam az i5-ös ismimnél is ugyanezt a szitut, az picit gáz volt. Tehát annyira csak nincs jól optimalizálva. De attól függ, mi az Apple célja. Az 1 napos üzemidő, vagy a 2. Utóbbit kétlem
-
steven84
tag
Valamit válaszolniuk kellett az android L-akksi idő javulásra. De hiszem ha látom mindkettőnél.
-
azopi74
addikt
Látom, tombol az uborkaszezon. Nagyobb telefonba nagyobb aksit raknak? Ki gondolta volna !
-
Simi87
senior tag
nekem egyik iPhone-om aksijával sem volt gond.
jól vannak optimalizálva, ennyi. -
tothmaxy182
őstag
Miután elolvastam a hír címét, azt hittem, majd magam alá tojok az akkukapacitástól. Hát nem...
-
azbest
félisten
Akkora böhöm nagy telefonba jó, hogy nagyobb akku fér. Nekem is 5"-os telefonom van és abban sem extrém hozzá a 2500 mAh.
A mAh-okat önmagukban egyébként sem érdemes hasonlítgatni. Valószínűleg van egy cél üzemidő, amihez igazítják az akkut. Ha Az újabb készülékek kevesebbel is beérik, akkor még az is lehet, hogy kisebb akkuval szerelik, csak hogy vékonyabb és könnyebb legyen.
Az üzemidőnél a szoftveres optimalizáltság is sokat számít. (Épp ma láttam valami hírt, hogy a legújabb android is ezen a téren javul).
-
Reinkz
senior tag
Hát nem mondanám előre lépésnek, csak hozzá a kötelezőt.
nokia lumia 625 ami 4,7 de csak 800x480 abban van 2000mah az ki is bír 2 napot de ez, nem fog.
-
Garada
őstag
Jó irányba halad de szerintem több kellene ennél, mert a telefon talán egyik legnagyobb gyengéje az akkumlátor üzemideje.
-
babkukta
senior tag
Tuti h azért nem lett benne nagy akksi, h vékony maradhasson. + sztem egyáltalán nem nagy előrelépés az 5s-hez képest. Ott az a majdnem 1600 mAh 4"os kijelzőn van, itt meg ez a 1800-1900 4,7"on, és valószínűleg nagyobb felbontáson. Hát, sztem az eddigiek szintjén lesz, azaz 1-1,5 nap egy jó optimalizációval
(#5) jacis Attól függ mibe. Sok dologban az Apple előnyösebb, sokban pedig a droid. Kérdés persze, h az L-el mennyire húz majd előre a droid. Az emberek legnagyobb %-ának fontos az üzemidő, és tp-k szerint az Applenak egy telefonja se volt képes kimagasló üzemidőre (ezért is furcsa ez a statisztika). Ha a droid megmaradna a FHD-nél, és Android L hasonló aksikkal, mint most, akkor hoznák a 3 napos üzemidőt is (ha igaz ez a +30-35%). Csak félek, h stagnálás lesz üzemidőben a QHD miatt.
-
jacis
nagyúr
Még néhány év és felzárkóznak mindenben a többi gyártóhoz
-
Fr0z3n
őstag
5,5 colos egy ekkora akkuval eldöcög egy, max 1.5 napot vajon?
-
Zoz
őstag
Gondolom kitalálják a pico SIM szabványt, mondván, hogy attól fog nagyobb aksi beleférni...
-
Forest48
aktív tag
5,5"-ba 2500?!?! Hát ha tényleg annyi lesz, akkor az elég gázos.
Azért felbontásban is durrantaniuk kell ha tolnak a kijelzőméreten...szvsz kevés lesz az a kapacitás.
Az LG-n kívül mindenki csak arra megy h szinten tartsaaz üzemidőt -
bbTamas77
aktív tag
2500 mAh ? hát nem valami sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest