Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• babkukta

senior tag

válasz Blyan #62 üzenetére

Hát ööö, lehet h a HTC ONE előtt az Apple mutatta be ezt a felső/alsó csíkot, viszont a HTC is másolta a dizájnt egy kínai telóról, azaz az jóval a HTC előtt megjelent, és valszeg már jóval az iPhone előtt megvolt. Tehát egyezzünk ki abban, hogy mindkettő másolt, és egyik se az első ebben az alsó/felső csíkozásban! :)

(#61) h3lios :K jaja, ha a mai telefonokkal is csak azt csinálnánk, mint a régiekkel, hogy telefonálsz minden nap 1-2 órát, meg SMS (!!!!), persze mobilnet, GPS, WiFi és egyéb finomságok nélkül, akkor ezek is mennének 4-5 napot. És a régiekhez viszonyítva még ez is jónak számítana, mert a mostani telefonoknak jóval nagyobb kijelzője van. Tehát nekem nem konkrétan azzal van bajom, h sokkal jobban fogyasztanak a telefonok, mert ezen nem lehet változtatni. Hanem azzal, h nagyon sok gyártó telibe sz.rja az akku kapacitást és az optimalizációt. És itt mind2 fontos, azaz nem csak az egyik. Lehet neked 4000res akksid, ha lemerül 2 nap alatt, és szintén lehet egy jól optimalizált rendszer 1500as akkuval, ha 1 nap alatt vége. Kell hozzá a méret és a szoftveres segítség is. Viszont ahogy elnézem, az Apple csak az egyikre akar koncentrálni, ezért nem fogja most se elérni a 2 napos üzemidőt.

• babkukta

senior tag

válasz BOBAKILL #33 üzenetére

Azért picit gondolkozzunk is, miért mennek tönkre az akksik 2-3 év alatt. A régi telefonok mentek 5-6 évet ugyanazzal az akksival. De akkor nézzük meg, azok, meg ezek milyen gyakran vannak töltve. Csak azért, mert ez sokat számít. Még régen töltötted heti 1x, most kb heti 2-3 (jobb esetben). Ha beszorzod a 2 évet 2-3al, ugyanannyiba jössz ki, mint a régiek.
    Ja igen, itt is lehet látni, h akksiban sehova nem fejlődnek, új technológia kéne. Ebben persze egyik se tud innovációt felmutatni, de az 5-6"os kijelző, meg a QHD fos, meg a 4 mag, ami lassan 5000 Mhze-en ketyeg az megy. De az, h megint lehessen 4-5 napig használni egy telefont... Áhhhh
    Az iPhone is arra megy ki, h kibírja pont a nap végét, aztán töltsed. Ez se lesz különb. Annyi lesz benne az innováció, h valszeg jobban kell optimalizálni a rendszert a nagyobb kijelző és felbontás miatt, h hozza az 5/5s szintjét.
    Az LG is annyira volt a nagy G3 üzemidejével, h új technológia (vmi grafitos cuccot magyaráztak), meg optimalizáció, aztán mi lett belőle. Hozta az átlagot, se többet, se kevesebbet. Itt is ez lesz.

• babkukta

senior tag

válasz Simi87 #12 üzenetére

Őszinte leszek veled. Így közeli ismerőseim közül 2nek van iPhone, egy 4s és egy 5. Mind2 a legalacsonyabb fényerőn nyomkodja egész nap, h kibírja estig. Mikor legelőször láttam a 4s-es ismerősöm, néztem is, h te miért így használod, alig láttam a képen vmit? Ő mondta, azért h ne kelljen napközbe, csak este tölteni (Hm...). Aztán mikor láttam az i5-ös ismimnél is ugyanezt a szitut, az picit gáz volt. Tehát annyira csak nincs jól optimalizálva. De attól függ, mi az Apple célja. Az 1 napos üzemidő, vagy a 2. Utóbbit kétlem

• babkukta

senior tag

Tuti h azért nem lett benne nagy akksi, h vékony maradhasson. + sztem egyáltalán nem nagy előrelépés az 5s-hez képest. Ott az a majdnem 1600 mAh 4"os kijelzőn van, itt meg ez a 1800-1900 4,7"on, és valószínűleg nagyobb felbontáson. Hát, sztem az eddigiek szintjén lesz, azaz 1-1,5 nap egy jó optimalizációval

(#5) jacis Attól függ mibe. Sok dologban az Apple előnyösebb, sokban pedig a droid. Kérdés persze, h az L-el mennyire húz majd előre a droid. Az emberek legnagyobb %-ának fontos az üzemidő, és tp-k szerint az Applenak egy telefonja se volt képes kimagasló üzemidőre (ezért is furcsa ez a statisztika). Ha a droid megmaradna a FHD-nél, és Android L hasonló aksikkal, mint most, akkor hoznák a 3 napos üzemidőt is (ha igaz ez a +30-35%). Csak félek, h stagnálás lesz üzemidőben a QHD miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés