- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
Az nem elég, ha átteszed repülő üzemmódba a telefont? Nekem BB10 alatt elég annyi, amúgy a probléma ugyan az lenne. Próbálj rá, szerintem az újracsatlakozás a lényeg.
-
macskea
őstag
Egyszer én is megnézem már, hogy mindennemű adatkapcsolat nélkül mennyit bír a telefon, nem csodálkoznék, ha hasonló értéket kapnék. (a 4-5 napra gondolok) a másfél hetet viszont nemes egyszerűséggel nem hiszem el. Feltéve ha nem sztendbájban pihen a táska alján tíz napot. Akkor talán.
-
macskea
őstag
Többnyire 9900-k de láttam még pár 9790-et is.
Amúgy a Q5 ebből elég életképesnek tűnik nálam, hétköznap, vagy amikor van wifi (hálózat csak 2G), 2 nap (két nappal és közte egy éjj), ha meg nagyon nincs wifi, mert mondjuk mentem valahová, akkor 3G-vel is könnyen megvan az egy nap (egy nappal és még az este). Ami nagyon meg tudja kergetni az akksit az bármilyen játék, vagy a GPS használat. A kijelzőre nem annyira érzékeny, mai nap (hét óta) pl.: 6,8 %-ot vitt az akkukapacitásból, pedig ugyanúgy elolvastam minden hírt ahogy szoktam. Viszont időt nem tudok tippelni, szerintem 1 óra körül lehetett a kiejlzőidő. A most becsült hátralévő idő 21 óra, ez nagyjából igaz is lesz, ha holnap hazaérek, már érdemes lesz töltőre rakni.
-
macskea
őstag
Hehe, amikor a cégnél a BB-ket Szifonokra cserélték, mindenki csak csodálkozott, hogy merülnek mint a Titanic. Azóta megapták a külső akksis kabátokat és mindenki akkor a telefonnal rohangál, mint egy Ericsson R310s, ha még valaki emlékszik, hogy milyen is az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest