Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
TeeJay csak te hiányoztál.
G3 meg a bika Soc és a mobilaréna is leírja hogy már a menüben laggol akad a telefon. VÁO MICSODA BIKA HARDVER.
Te minden Apple hirné osztod az észt meg sirsz hogy milyen drága. Te osztzod az észt akinek drága a mobilnet:[link]
És milyen sokáig birja a te telefonod hát persze mert téged sose hivnak és te se nagyon senkit(tehát szinte nem is használod) :[link]
És aki ilyen kérdéseket tesz fel mint hogy mire jó a Diktafon app az legyen szives ne beszéljen már itt ugy mint ha ő valami zseni lenne:[link]
Nem szoktam ilyen lenni de már sokadjára olvasom hozzáoszlásaid reagálás nélkül de eddig bírtam.
És azt sem értem hogy ha te nem akarsz szifont venni mert szerinted túlárazott szar akkor miért sírsz.
És ez nem puszta vélemény leírása mert te az összes hírnél ezt csinálod. Hogy a te LG F6-od mennyire jó.Tök jó örülünk neki használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest