Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Jelentősen nőhet az új iPhone-ok akkumulátorának kapacitása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Übergizmo

Kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, hogy az új iPhone készülékekben jelentősen megnövelt teljesítményű akkumulátor kap helyet.

Hirdetés

Egyre inkább közeledünk az iPhone 6 bejelentésének időpontjához, így napról napra röppennek fel pletykák az almás cég várható csúcskészülékeivel kapcsolatban. Az új széria ugyanis elvileg két változatban válik elérhetővé, lesz egy 4,7, és lesz egy 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt variáns. Mivel a hasonló megjelenítőmérettel rendelkező androidos telefonokban már nem ritka a 3000 mAh kapacitású akkumulátorok jelenléte, így sokan kíváncsiak, hogy a cupertinói vállalat válaszlépésként vajon milyen megoldással rukkol elő.

iPhone 6 akkumulátor

A most napvilágot látott hírmorzsák szerint a 4,7 hüvelykes iPhone-ba 1800 vagy 1900 mAh-s telepet szerelnek, az 5,5 inches változat pedig 2500 mAh kapacitású energiaforrással rendelkezik majd. Mindkettő jelentős előrelépésnek mondható az 5s-ben található 1570 mAh-s akkumulátorhoz képest, más kérdés, hogy az adatok még így sem tűnnek elég meggyőzőnek a készülékházak és a képernyők várható dimenzióit figyelembe véve. Az Apple persze számos optimalizálást hajt végre mind hardveresen, mind szoftveresen, így a kisebb teljesítmény nem jelent egyet a rossz üzemidővel, az viszont biztos, hogy ha hihetünk a pletykáknak, akkor több napos töltés nélküli nyomkodásra most sem kell majd számítani.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.