- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Egy hibát folyamatosan elkövetnek az Apple userek. Androidoznak itt, androidoznak ott. NE az alsó kategóriás termékekhez hasonlítsátok az sziPhone-t hanem a hasonló árban lévő zászlóshajókhoz. Azok sem fognak random újra indulni, sőt ugyan úgy nem kell nekik a reboot, mint az Apple termékeknek.
Itt jegyezném meg, hogy nem egy ügyfelem volt már akinek csak 1 reboot kellett az iPhoneján és hirtelen megoldódott a "nem megy a net" hibajelenség. -
h3lios
addikt
Egyébként én szolgáltatónál dolgozok és ezt most jó is hogy felhoztad. Ugyan ezt szoktam mondani énis az ügyfeleknek, akik az aksira panaszkodnak. Hogy persze elment a 3310 egy hetet egy töltéssel meg 10 évente kell aksit cserélni, de azon nem is csinálsz sok mindent. Ha a mostani telefonokat is hetente töltenénk, akkor pont ugyan azt az élettartamot kapnánk.
Nekem egy G2 van, ami ugye eléggé aksi bajnok és mivel olyan a munkám nap közben nem nyomkodom sokat. Itthon meg van gép, szóval nem egérmozizok. Így én is 4-5 naponta töltöm. Extrém esetben elmegy 1,5 hetet, de akkor nagyon nincs használva. Fényerő 50%, Sync: On. A netet kikapcsolom, ha nem használom, mert engem zavarnak a közösségi oldalak csipogásai. Ha akarom megnézem, nem ott élem az életem. -
h3lios
addikt
Remélem adnak mellé aggregátort.
Jó lesz ez, ha lemerül sincs semmi gond, csak be kell rántani és már tölt is a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest