- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #88 üzenetére
Bizonyára ezeket nem lehet megtenni kiadás előtt pár héttel, mikor már hónapok óta gyártják a kártyákat ...
De még csak egy sematikus ábrát se kaphattak a gártók, hogy ide kerül a mag, ide a memória meg a vrm, aztán gyártsatok hozzá hűtőt. Nehéz ezt felfogni egy átlag embernek, na.280x is más pcb-t kapott... Továbbmegyek, fórumokon nemrég láttam hogy valaki a 290-re rakta rá a 280x-es hűtőt.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #86 üzenetére
Az már december lesz...
Ha engedte volna, akkor kijöttek volna ugyanúgy mint a 280x-ek. Engem már nem érint, egy 290-essel kevesebb kártyát adtak el, viszont a driverekkel én is szívok még mindig. -
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #83 üzenetére
Az a baj, hogy nem úgy kéne lennie, hogy volt valahol ahol annyit ment a bolti kártya, hanem a 90%-a a boltiknak is úgy kellene mennie mint a tesztpéldányok amiket kiküldtek és cikkeztek róla. Új ventivezérlés meg = a még nagyobb porszívó hanggal. Tudom a vevő a hülye hogy hangos kártyát vesz, nem a mérnökök marketingesek akik egy top kártyára nem tudtak értelmes hűtést rakni.(és nem is engedték a gyártóknak)
-
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi #49 üzenetére
Ja tudom, hogy lehet tenni. Abu állítása szerint minél melegebb annál gyorsabb a kártya.
Nem tudom mi köze a melegedésnek a telejesítményhez. Inkább a feszültséget ha emelem akkor növekszik a teljesítmény. Amire még mindig nincs válasz: Ha GPU 95fok akkor a VRM és memória mennyi fokos?
Tudod hiába nyomja le a titánt, ha brutál meleg a kártya.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #41 üzenetére
A 13.9-es catalyst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest