- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Háááát
Nem tudom én többet vártam. Így elsőre nem tűnik túl acélosnak, aztán persze ne legyen igazam
A DiRT Rally igen magasra teszi a lécet.
-
.LnB
titán
Sébastien ennyire kell a pénz?! Nem kifizetődő a WTCC? Ilyenhez adod a nevedet?!
-
gold007
tag
A grafika tényleg elég gagyinak tűnik, a fizikát meg nem lehet megítélni ennyiből.
Másik dolog: ugye most nagyon odavannak a dirt rally-ért, énis nagy reményeket fűztem hozzá, mert évek óta egy ilyen játékra vártam. Ehhez képest nekem hatalmas csalódás volt. Az egy dolog, hogy a grafika nem olyan mint egy project cars, de ezt el is nézném. Az irànyítás, a fizika viszont szerintem kritikán aluli. Én még soha nem vezettem igazi rally autót, de az egyszerűen nevetséges, hogy 30-cal megyek és úgy csúszik az autó a földúton mintha jégen mennék. Konkrétan ha 25-nél gyorsabban megyek nem lehet egyenesben tartani az autót, fékezni pedig esélytelen mert vagy alig lassul az autó vagy pedig irányíthatatlanul alulkormányzott. És most nem egy 600lóerős elmebeteg wrc autóról van szó hanem egy 110 lovas lancia fulvia... -
törölt tag
Úgy látom nem csak nekem tűnt "gagyinak" a grafika...
-
ledgeri
nagyúr
Az ugratónál a gravitáció nem brillírozott... (mindegy, legyen demója, és kipróbálom)
-
fagy53
nagyúr
Én végigpróbáltam a WRC-ket és a fejlődés nyomonkövethető volt, ennek fényében biztos nem lesz rosszabb, de várható még javulás is. A legnagyobb problémám ott is és a DiRT-nél, az irányítás. A kormányok deklaráltan támogatottak a WRC-nél, de minden a konzol körül forog...
-
fagy53
nagyúr
Nyugodtan "bevállalhatod" még akkor is ha a fizika nem lesz még DiRT Rally szintű sem!
A WRC4 vonal megy tovább más néven, játszható az is és élvezetes, nem kell mindig szim.-ban gondolkodni.
Örülni kell minden ralis játéknak és ez az év elkényeztet bennünket, ha meg a vezetés, a volánforgatás művészete a lényeg, akkor vissza kell kanyarodni a RBR-hoz ami a mai napig a vezethetőség tekintetében etalon ebben a játéktípusban. -
PeL
addikt
WRC átnevezve
Kíváncsi leszek
-
Nekem olyan felturbózott RBR grafika jut eszembe a videóról... A fizika lesz kérdés hogy milyen lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged