- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen , igazad van.
A cégnél van egy 12 éves (!!!) Xerox nyomtatónk . Évente kb 10-12000 oldalt nyomtatunk vele.Eddig semmi gond nem volt vele és szerintem még sokáig gond nélkül használhatjuk.
Nem rég vettünk egy újat (az új telephelyre). Az 9 hónap után megadta magát. Tudom , fogyasztói társadalomban élünk és kell a "beépített elavulás" , de azért jobban kellene vigyázni a bolygónkra .
Nem akarom azt ismételgetni hogy "a régi dolgok sokkal jobbak" de tény hogy valamiért a mai cuccok sokkal kevesebbet tartanak . -
-
Tidus
addikt
Akkor most le lesz, mi lett az új Internet tervekkel. Ez óta sem hallottam róla.
Bár nevetségesnek is tűnt. -
Ennyire pici a Xerox? Arra tippeltem, hogy megér azért 20-30 milliárdot...
-
A Xerox név nem kicsi, nem tudni mi zajlik a háttérben valójában... Annyira nem jó ilyeneket olvasni.
-
Érdekes hír!
Xerox sem sz.r, Fuji sem sz.r. Meglátjuk mit tudnak kalapozni. -
"A Fuji Xerox öt négy év alatt mintegy 1,7 milliárdos megtakarítást remél az egyesüléstől." - Négy-öt év? Öt negyedév?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest