Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Nekem is volt Honor 8-am, a megjelenésétől fogva használtam egészen 2 évig. Imádtam, még jelenleg is használatban van édesanyámnál, de a supportja az csapnivaló volt. Negyedévente kellett volna megkapnunk az aktuális biztonsági csomagot, de ez nem mindig jött össze. Volt, hogy reggel jelezte a telefon a frissítést, de nem értem rá letölteni, délutánra meg már el is tűnt, mert hibás volt és inkább visszavonták, 1 hónappal később ugrott fel újra. A megjelenéskor ígért 2 éves ciklust tartották, bár azt sem teljesen, mert a 6-os Androidról 7-esre még OTA frissült, de a 8-as Androidot csak HiSuite-tal lehetett feltelepíteni. Ha feltelepítetted, akkor az volt számodra az utolsó frissítés, ha megelégedtél a 7-es verzióval, akkor még idén is kaptál rá egy random 2020 januári biztonsági csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss termékek és új webshop jelölheti a Honor történetének következő fejezetét.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest