- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R46N4R0K
csendes tag
válasz
droti25 #3542 üzenetére
Lollipoppal nekem is ez volt, ezert tertem vissza KK-ra, igy megszunt a problema.
Amit eszrevettem, hogy KK build.prop fajlban van egy ilyen sor:
ro.gemini.smart_3g_switch=0
Ez a LP ROM-ban nincs,csak a smart sim switch. Elso korben ezt ird a build.prop fajlba, hatha megoldja.Masik lehetoseg, amit eszrevettem:
Baseband fajlok elteroek, KK-ban 2014-es baseband fajlok vannak, LP-ban 2015-os. Erdemes lehet kiprobalni, hogy KK baseband fajlokat atrakni Lollipopra. Ha kiprobalod, ezt a mappat csereld: system/etc/mddbNekem sajna most nincs idom (se kedvem) megint 0-rol telepitgetni a telot, de ha lesz idom kiprobalom ezeket.
Mellesleg milyen SIM kartya(ka)t hasznalsz? Nekem Vodafone mobilnettel es T-mobile net nelkul.
-
Pakliman
tag
válasz
droti25 #3493 üzenetére
Az enyém is ugyanezzel a rommal jött (12-ei).
Eddig se SIM-et se MicroSD-t nem raktam bele, csak telepítettem pár tesztprogit.
Az Antutu pontom: 40561 (Non-verified Score!)
Ami viszont már az őrületbe kerget, az a mentés.
Laptopon és PC-n is csak szívok.
Látják a telót, Total Commander ADB-vel meg tudom nyitni (bár a szériaszámom 0123456789ABCD!!).
Az SpFlashTool és az MTK Droid Tools mégsem tud vele semmit kezdeni.
Az MTK Droid Tools látja, a tulajdonságait meg is jeleníti, bal alsó sarok sárga.
ROOT-ra kattintva piros hibaszövegA laptop és a PC is tartalmazza a drivereket, mert THL telefonjaimat (T11 és T5S) rendesen kezeltetem velük
-
menyuskahh
tag
-
pusihusi
addikt
válasz
droti25 #2744 üzenetére
Szia én sosem zárok be semmit, de mindig van szabad ramom a 3 gb-ból! K b. 1-1,8. Én azért vettem 3 gb-ost mert a Samsung S 5- nél tele van nyomva felesleges alkalmazásokkal amit a sam rápakolt, s a 2 gb- nál laggollt egy kicsit. S le kellett tíltani sok alkalmazást. Szerintem is elég lett volna a 2 gb-os, de nem tudtam hogy ilyen jól van optimalizálva a Jiayu!
-
BullZeye
veterán
válasz
droti25 #2744 üzenetére
Ha nem indítgatom újra, és normálisan használom (nem játszom, csak munkához szükséges programok, 2 email kliens, firefox, next browser, védett jegyzetpadok...stb) akkor 1 hét után lemegy szabad memória 700mb-ra az official legújabb kit-kat rommal a 3GB változatnál. Android úgy működik, hogy használ amennyi van, de csak békésebben használom, ha tudom, hogy nem fogja bezárni FF-ot a háttérben 1 óra után, mert szüksége van másnak ramra.
Kamera, messenger, waze, viber, dual simes tárcsázó, sms, térkép, parkolóóra, ezek mind 50mb~ körül foglalnak. Aztán van Firefox, NextBrowser, amik 150-300mb-ot is képesek megenni. Android meg alapból lecsippent egy jókora szeletetet induláskor. 1GBról váltottam 3GB-ra, 2 nekem kimaradt, de nem kívánom senkinek azt a szenvedést, ami a kevés memória miatt alakulhat ki. Sokkal fontosabb mint a proci maga, mert multitask megszűnik létezni, ha rendszer úgy ítéli meg, hogy nem olyan fontos az az alkalmazás neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest