- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Morden24 #129 üzenetére
Ha még mindig nem hinnél nekem, akkor természetesen az MS a saját EULA-jában is RC-ként referált rá:
Szóval maradjunk annyiban, hogy sok portál alapban feltételezte, hogy lesz több RC is, ezért hívták automatikusan RC1-nek. Ennyi.
lehet, hogy csak vmelyik frissítés miatt írta ki a desktop a 7600-at
Ez alatt mondjuk nem tudom, mire gondolsz. A Microsoft biztosan nem adott ki semmilyen frissítést, ami a 7100-at akár névleg, akár bárhogyan máshogy 7600-ra cseréli. Ha a frissítést úgy érted, hogy te heggesztettél valamit, az persze más
-
deathtania
senior tag
RC1ről egy kis leírás. amúgy volt RC1, csak utána nem volt RC2, hanem jött az RTM, de RC1 néven került a microsoft letöltőoldalra.
megnéztem, bocsi, tévedtem, tényleg 7100 volt, lehet, hogy csak vmelyik frissítés miatt írta ki a desktop a 7600-at (ami télleg az RTM volt).
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest