- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa #107 üzenetére
Nem hinném, az én XP-m is már elmúlt 4 éves, annyi, mint a gépem, és azon kívül, hogy marha lassan indul el, még tök jól használható, stabil, normális sebességgel fut, és legjobb tudomásom szerint nincs rajta kórokozó. Fölösleges programok, és azok maradványai igen, vannak, de ha eddig jó volt így, most már megvárom, hogy meddig bírja. Tán még rekordot is döntök...
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
-
Vargnatt
tag
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként? Azt hittem, hogy az egyik frissítés fogja végezni ezt, mintha rémlene is egy ilyesmi leírású... Azt persze tudtam én is, hogy eddig fog tartani, azért nem is raktam fel élesben, csak VBox-ban.
-
Vargnatt
tag
Én szerencsére csak VirtualBox-ba raktam föl, de annyira nem nyűgözött le, nem is használtam túl sokat, csak kíváncsi voltam. Még megvárom a böngészőválasztó képernyőt márciusban (?) (ennyi huzavona után már látni akarom élőben), aztán túrom lefelé a fenébe, foglal vagy 8 gigát, aztán nem is használom.
Egyébként lehet, hogy láma kérdés, de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni? Vagy ha nem engedem települni/leszedem azt a frissítést, ami közli a Winnel, hogy innentől user macerálás következik? Valahol csak fenn van a neten, hogy pontosan melyik frissítés felelős ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest