- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
Az árát én sem értem, mert kb pont ennyibe kerül a 800-as.
Akkor sokkal inkább azt.
Nekem kettő is van, nagyon szeretem őket.
Kicsit felcsillant a szemem a hír láttán, mert az irodába kell egy új gép, de aztán elhalványult a csillogás, mikor az utolsó mondatot olvastam.Ez valahogy mostanában egyre többször esik meg, ha egy új termékről van szó....
-
Seirus
tag
Ami számomra nem világos, hogy elöl nyitható ajtós, a levegőt meg a két első élen szívja be, vagy hogy?
-
Az egyszerűségében van a nagyszerűsége, na meg jól is néz ki.Kicsit lehetne faragni az árából akkor már remek vétel lehetne.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz, de valahogy kisebb meretu hazikot is latnek a BQ logoval.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszetős a formája, de a plexi oldallapot hanyagolnám.
Az ára kicsit sok. -
Dassler
őstag
egy microATX/Cube házat szívesebben láttam volna tőlük. Amúgy így első olvasatra nem látok semmi extrát, pont azt tudja többé-kevésbé, mint a kb 100-150 piacon lévő, hasonló méretű ház, mondhatni semmi extra, de az legalább jó, ismerve a céget. Viszont szerintem picit drága, úgy a 60-80 EUR-ós ársávban lenne a helye kb. A 100+ EUR-ós kategóriában sokkal innovatívabb kuckók vannak.
-
vjozsef
senior tag
Ablakos az a 800asbol is letezik mar...
-
devil-k
nagyúr
válasz
pulutodurumo #4 üzenetére
Mindig van alternatíva.
-
Cifu
félisten
Valahogy nem teljesen értek az árazást. A 800-as széria mindössze 9 euróval drágább, de nagyobb és tetszetősebb, sőt, abban elöl két venti van gyárilag...
-
Minek is az a hülye hely egy tripla radinak,ki használ manapság ilyet... senki.
De egyébként nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest