- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
01andris
tag
Telekomtól 63500ft elhozva megéri,vagy tényleg annyira rossz ,lebutitott telefon?
-
Cunaja
addikt
válasz
South Velen #21 üzenetére
Telitalálat.. Viszont a miénk is bénított rendesen.
Nézd meg pl. a vendor/etc/media_profiles_V1_0.xml fájlt.
Látni fogod, hogy agyon van tömörítve a jpg és a minőség is vissza van véve.
Sajnos a Huawei nem járul hozzá a BL nyitáshoz, ezért nem tudunk kezdeni semmit. Ez a teló és a Honor 20 is, tudna szebb képeket csinálni. A legnagyobb ideg számomra a BL zárolása. Minden nyitó oldal kamu, pénzt sem szabad adni érte. A DC-Unlocker meg nem támogatja, sajnos nem is tervezi. Így abból főzünk amink van.
Viszont az infra akkor is átverés volt a Honornál. -
Schuler888
senior tag
-
-
BloodRay
veterán
Elég baj, hogy olyan dolgokat írogatnak mostanában már a Mobilarena tesztekben amikre rá se néznek...
Nagyon elbagatelizálják mostanában a teszteket. Lassan oda jutunk, hogy átírják a készülékneveket, technikai adatokat a tesztekben (azokra amiket valahol olvastak) és kész...
Honor 20-ban és Honor 20 Pro-ban sincs infra és ezt onnan tudom, hogy a Pro itt a kezemben és vettem a fáradtságot megnézni, utánanézni... -
clon
senior tag
A belső infód lehet jó, csak a Leica kamerát szoftveresen nem fogják támogatni HA nincsen rajta felirat. A Honor esetén ezt pont így csinálják és ahol a Huawei kamera alatt volt Leica felirat ott szoftveresen támogatták ahol nem ott kapott egy "buta" szoftvert így komoly eltérés is volt a fotóképességekben.
Amúgy ha ugyanaz lenne mint mindkettő akkor mi értelme lenne más néven gyártani egyszerűbb lenne levinni az árat... -
BloodRay
veterán
-
Cunaja
addikt
Helló Mindenki!
Igen a Honor 20 = Nova 5T. Hát majdnem.
Belsős infóm van róla, hogy a Nova 5T-ben Leica kamera van, csak azért nincs a hátuljára írva, mert azért is fizetni kellene, többe kerülne egyből. Üzleti szempont is számít, mert nem fogyna a P30.
Mi is akkor különbség.
Kamera lencse Itt is írják a Leica rendszert.
A Nova 5T-ben nincs infa.
Ezenkivül az eltérés az OS neve, de elvileg ez azonos.
Az ár és a szín.
Megnyugodtam amúgy, hogy nem csak én vettem meg a Nova 5T.
Ha sikerül a BL-nyítás és a root, akkor lesz igazán szuper készülékünk, mert agyon fogom tuningolni. ( Lásd Huawei P9 )
Egy két kép. -
rdt89
addikt
válasz
South Velen #7 üzenetére
félig
-
BloodRay
veterán
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
Akkor vedd azt. Én meg örülök ha nem fáj a szemem az oledtől és van rendes ujjlenyomatérzékelőm.
Amúgy ez tényleg a Honor 20(nem a pro) ikertesója. -
Jassz
tag
Bizony kár az lcd-ért. Néztem a youtubeon pár random dzsunka indiai csávó videóját a készülékkel és meglepően szép videókat csinál a telefon, árkategóriájában korrekt csillapítással. A 9t pro nálam is versenyben van, így karácsony előtt az S7 leváltására.
-
Ceree
senior tag
Erdekes ez a hir, telekomnal emlekeim szerint par hete mar fent van, a Honor 20-nal picit dragabban. Remelem a tesztbol kiderul majd, hogy mi a kulonbseg konkretan.
-
fornettisuti
veterán
Honor 20 Pro ikertestvére!?
Mi értelme? -
rdt89
addikt
Azért 130 nagyon barátságos ár ezért a készülékért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest