- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Dettó.
De nálam szerintem már tart 1-2 hónapja is.(Ráadásul ha egy torrentet elindítok, egy második már nagyon nyögvenyelősen adódik hozzá, vagy time out...)
TM perpill a Tonyk által fordított és itt közzétett legújabb 2.94+ (4a4233feae), a TMGui meg szintén a legújabb, 5.16.0 (de előzőeknél is ilyen gondom volt már)Jelenleg 53 torrent van benn, de abból 25 leállítva... de semmi jelentősége, mert ha az összeset leállítom, akkor is ez van. Régebben meg 100 feletti mennyiségnél sem volt ilyen gond, és ment "13-14-gyel".
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Valóban át lett nevezve a csomag azóta, mert készülünk a slapt csomagkezelő élesítésére.
Ügyesen észrevetted!
Ír valami hibát? Ha elindítod így:
chmod +x /ffp/start/minidlna.sh
/ffp/start/minidlna.sh startAkkor a ps kimenetben látsz minidlna-t?
ps aux | grep minidlna
Ez mit jelent egész pontosan:
"To use this option, thumbnail generation must be enable at compile time."Csupán annyit, hogy ottmaradt a csomagban ez a szöveg.
Egyébként nem érdekes, csak ha a forráskódot nézed, mert már le van fordítva a bináris és engedélyezve van a thumb gyártás.
-
szimpla otthoni felhasználónak is sokszor pótolhtatlan fájlok (képek, videok, dokumentumok) lehetnek a nas-án (nekem vannak...), a hddhibát ugyan kiküszöbölöd, de a kockázat így is elfogadhatatlanul magas marad szvsz (igen, leéghet a ház! az egész vagy csak a nas-é
)
és ha már ugyis 2 hdd-d van (vagy 4), a másik(ak) miért ne "anyuéknál" legyen(ek) a szekrényben? (csak mert kissé kényelmetlen pár hetente elhozni pár napra? térjünk erre vissza, ha a gyerek összes fotóját elbuktad mondjuk, esetleg a diplomamunkádat vagy apád utolsó születésnapi videóját....)
-
sedo
tag
Csináltam közben egy nem feltétlenül mérvadó próbát, de egy mintának jó ez is:
0 letöltés - 0 feltöltés
80 / 498 MB memóriahasználat2 letöltés - 0 feltöltés - 4 MB cache
90 / 498 MB memóriahasználat2 letöltés - 0 feltöltés - 32 MB cache
150 / 498 MB memóriahasználat2 letöltés - 0 feltöltés - 64 MB cache
210 / 498 MB memóriahasználatÉrdemes lenne kipróbálni olyannak is, aki több torrentet futtat párhuzamosan, meg közben mondjuk seedel is. Ha torrentenként tényleg ilyen ütemben növekszik tovább is a memóriahasználat, akkor tényleg az lesz a következő szűk keresztmetszet.
-
Dorian
félisten
Engem is zavar a hangja, kb. olyan, mint egy hűtőé. Úgy betettem a fürdőszobába
Pontosan hogyan lehet ezt a belső másolást végző MC-t használni? TC lassúsága, hogy minden a belső hálón kerszetülkergetve történik egyre jobban zavar, főleg, h a gépemben 100-as lankártya van csak.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Egy ffpmeg van, ez pedig fent van forrásként a githubon (is). Innen lehet letölteni, majd lefordítani magadnak a könyvtárat. De mivel ez kicsit sok időt és türelmet/tapasztalatot kíván, ezért akik már lefordították megoszthatjak Veled és Neked már nem kell szívnod vele.
Viszont azt tesznek a csomagba (txz telepítő), amit akarnak. Ha barmalej belerakja a függőségeket, de kylek nem, akkor fordulhat elő ilyesmi. Ha frissebb kell, fordítsd le az egész ffmpeget magadnak (nekem 1,5 napig fordított), vagy ne frissítsd. Ami működik azt nem kell megjavítani alapon.
-
-
sedo
tag
Időközben nagyjából rájöttem.
A képeknél a fájlok és mappák száma azért tért el, mert jogosultság gondok voltak a forrás vinyón, ahonnan másoltam, így nem számolta bele a teljes tartalmat az adatokba...
A Docs mappában pedig volt egy almappa, amiben rengeteg apró fájl volt (honlapok...), .zip-be csomagolva már csak 5 gigát foglal a 2,5 GB valós tartalom, nem 18-at...
Viszont ettől függetlenül is durva, hogy mennyire rosszul gazdálkodik ez a rendszer a hellyel.
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönöm, valóban ez volt a gond. Engedélyeztem, most már be tudok lépni. Akkor folytatom.
Még 1 kérdés: a programok között van SSH, ezt kell telepíteni?
Name SSH
Size 902.12 KB
Needed Space 2.07 MB
Version 6.7zypkg001
Source Internet
Description SSH (Secure Shell) access lets you use line commands with a cryptographic network protocol to configure the NSA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- LEGO klub
- Óra topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest