Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Két kérdéssel készültem a fórumtársak felé ezen a szép napon
1) Mitől ébredhetnek fel a NAS-ban lévő HDD-k?
A routeremhez csak a NAS, a PC, és a telefonom csatlakozik (remélem). A számítógépemet altattam, a telefonommal lejöttem wifiről (előtte hdparmmal leállítottam a vinyókat), a NAS-on kikapcsoltam az NTP-t. Mit tehetek még azért, ahogy random módon ne kapcsolgassanak be a HDD-k? (A WoL hirtelen nem tudom, aktív-e.)2) A .thumb mappákat (és benne -általában- képeket) a NAS készíti nekem minden film/sorozat/kép mellé, benne kis méretű fotókkal a filmekről/sorozatokról/képekről? Ezt ki lehet valahogy kapcsolni? Törölhetők ezek a mappák? Első körben arra gondoltam, hogy azért van ez így, mert az egyik vinyón osztom a média tartalmakat (hogy tudjam telefonról a NAS-on lévő filmeket nézni), de a másik merevlemezen is tele vagyok thumbokkal
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- BorosPoH!ár
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest