- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Keveslem, de nem tudom, valaki még ennyire se használja ki a telefonját.
+ Az a baj, hogy kár vitatkozni felhasználásokról, sosem lehet pontos, csak viszonyított értéket kapni ahhoz, hogy majd a személy aki használja az eszközt mennyi akkuidőt várhat el racionálisan. A GSM arena tesztje alapján pedig az 53 kevés, ahogy ők is megírták ezt.
Már nagyon off vidéken járunk, szóval további jó elmélkedést.
-
Matada2.3
veterán
Azt nem értem ilyenkor, hogy miért konok az ember fia és nem néz utána a az adott beszélgetés tárgyának, amikor ő generálja a vitát.
[link]
"Finally, our Endurance rating gives you an idea of how much battery backup you can get from a single charge. A score of 40h means that you'll need to fully charge once every 40 hours if you do one hour of 3G calls, one hour of video playback and one hour of web browsing daily. Essentially, it's an aggregated and normalized score, which factors in the three mentioned tests along with the real-life standby power consumption, which we also measure."Minden tiszteletem, legközelebb több értelem lesz az egymásnak szánt válaszokban.
-
Scrydhan
senior tag
Melyik részét nem érted annak hogy nem átlag használat mellett megy el 53 órát?
"An overall rating of 40h means that you'll need to fully charge the device in question once every 40 hours if you do one hour of 3G calls, one hour of video playback and one hour of web browsing daily. " ezt tényleg ilyen nehéz megérteni? -
joey04
titán
Most csúnyábbat kérdeznék, de esküszöm nem bántásból tenném, hanem a kíváncsiság hajtana, de mivel azért ban járna inkább csak azt kérdezem meg, hogy te tényleg nem érted mit jelentenek ezek az értékek és hogy mit mondtam, milyen körülmények között képtelenség, hogy 50% legyen a nap végén? Vagy csak kötekedni akarsz? Remélem utóbbi, őszintén és szívből.
Igazából ha vennéd a fáradtságot és sokkal korábbra visszaolvasnál, régebben pont azt mondtam, hogy ha másban nem is, de üzemidőben nagyon jó a Sony és fejet hajtok. De mostanra ez durván megváltozott ez tapasztalható ebben a topikban is, meg a másikban ahol kardoskodsz. "Sajnos" mindenki látja, hogy nagy visszalépés van a Sonynál ezen a területen. Ami valahol érthető, hiszen mit látnak? A többiek jóval gyengébb üzemidővel is több készüléket tudnak eladni, tehát a vásárlóknak nem fontos ez az adat. Szerencsétlenségükre a 2 nagy viszont pont most kezdett el javulni az üzemidőben, így aztán még inkább hideg zuhanyként hat ez a visszaesés.
-
joey04
titán
Írt bármi konkrétumot hogy mennyi a sot, vagy hogy milyen programokat használ? Hogy mekkora fényerővel használja a készüléket? Hogy mennyit megy a wifi, mobilnet, gps pl? És még ezek után is is lehet manipulált eredményt összehozni, ezért jók a gsmarena tesztek, ott kibukik minden feketén-fehéren ahogy lentebb láthatod. Mit jelent az, hogy sokat van a kezében? Megsúgom, 50% körül egyik mobil sem lenne nap végén ha valóban sokat használná, leszámítva 1-2 kínai csodát amibe akkora akksit tettek mint más egy tabletbe...
A C4 egyáltalán nem hoz jó üzemidőt:
Szóval mielőtt trollt kiáltasz nézz utána a dolgoknak és mérlegelj, ne a másik iránt érzett ellenszenv és előítélet uralkodjon el rajtad és ne ez alapján válaszolj, hanem a tények alapján. De ez csak egy jó tanács és nem csak a fórumra, hasznosíthatod a valódi világban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anime filmek és sorozatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest