- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
4 gigásom van, nem telik meg. A tapasztalataim még mindig jók. P8 Lite volt az előd, kategóriájában az sem volt rossz, de ez... Elég nehéz megakasztani. Megy rajta a fullos messenger, facebook, viber, watsapp és zökkenőmentesen navigál, miközben zenét hallgatok. Én eléggé nyúzom, utazás, gyaloglás közben podcastok, zenék mennek, csekkolom a méleket, rákeresek erre-arra a neten, de estére általában marad 20-30 % akksi, de van, amikor 60. Megszokásból cipelem a powerbankot, de igazán nincs rá szükség.
Amit szokni kell, az a mérete meg a súlya. Ez nagy és nehéz. Mondjuk szerencse, hogy én is pont ilyen vagyok, úgyhogy passzolunk egymáshoz.
Ja, meg nincs értesítő led. Ez az egyetlen, amit hiányosságként élek meg a telefonnal kapcsolatban.
Kamerájával nekem személy szerint nincs gondom, nem várok el DSLR minőséget egy telefontól. A saját szoftverével csinálja a legjobb képeket, próbáltam pár egyéb appot, de sztem nem kezelik a duplakamerát, vagy nem tudom, miért, de nem olyan jók a képek, mint a gyárival.
Üvegfólia van hozzá, de kapsz is egyet hozzá. Kicsit fura, hogy nem takarja le az egész kijelzőt, 2-2 mm marad körben, de szerintem az állagmegóvás érdekében nem árt feltenni. Én mindjárt másnap leejtettem a vonaton, a fólia eltört pár helyen, de a telefonnak nem lett baja. Majd, ha megérkeznek az utánrendelt fóliák, lecserélem.
Tokból nincs nagy választék, létezik műbőr flip-tok, amiben valami öntapi ragaccsal rögzíted a telefont, meg van műanyag pepita (mint a photoshopban az alpha channel - biztos valami humorherold találta ki). Utóbbi úgy érkezik, mintha a telefon gyári tartozéka lenne, ugyanolyan csomagolásban, fekete papírdoboz ezüst fóliával nyomva rá, hogy Alpha. Maga a tok annyira nem gáz, mint a képeken, elég jól ráfeszül a telóra és kijjebb áll, mint a kiálló részek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest