- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, most érkezett meg a flip-tok a maze alphához, de már nem azt a telefont használom. Érdekel valakit?
Fotók itt.
Ár: 2000,- -
Dexter68
addikt
Elsősorban az Adblocker, de az E-robot néhány funkciójához is kell.
Meg, ha nem férek a bőrömbe, akkor az xposedhez is visszatérnék egy kis modding/testreszabás erejéig.
De igazából úgy néz ki, hogy tudok teljes életet élni root nélkül. Pláne, hogy így meg működnek a banki appok. -
Dexter68
addikt
4 gigásom van, nem telik meg. A tapasztalataim még mindig jók. P8 Lite volt az előd, kategóriájában az sem volt rossz, de ez... Elég nehéz megakasztani. Megy rajta a fullos messenger, facebook, viber, watsapp és zökkenőmentesen navigál, miközben zenét hallgatok. Én eléggé nyúzom, utazás, gyaloglás közben podcastok, zenék mennek, csekkolom a méleket, rákeresek erre-arra a neten, de estére általában marad 20-30 % akksi, de van, amikor 60. Megszokásból cipelem a powerbankot, de igazán nincs rá szükség.
Amit szokni kell, az a mérete meg a súlya. Ez nagy és nehéz. Mondjuk szerencse, hogy én is pont ilyen vagyok, úgyhogy passzolunk egymáshoz.
Ja, meg nincs értesítő led. Ez az egyetlen, amit hiányosságként élek meg a telefonnal kapcsolatban.
Kamerájával nekem személy szerint nincs gondom, nem várok el DSLR minőséget egy telefontól. A saját szoftverével csinálja a legjobb képeket, próbáltam pár egyéb appot, de sztem nem kezelik a duplakamerát, vagy nem tudom, miért, de nem olyan jók a képek, mint a gyárival.
Üvegfólia van hozzá, de kapsz is egyet hozzá. Kicsit fura, hogy nem takarja le az egész kijelzőt, 2-2 mm marad körben, de szerintem az állagmegóvás érdekében nem árt feltenni. Én mindjárt másnap leejtettem a vonaton, a fólia eltört pár helyen, de a telefonnak nem lett baja. Majd, ha megérkeznek az utánrendelt fóliák, lecserélem.
Tokból nincs nagy választék, létezik műbőr flip-tok, amiben valami öntapi ragaccsal rögzíted a telefont, meg van műanyag pepita (mint a photoshopban az alpha channel - biztos valami humorherold találta ki). Utóbbi úgy érkezik, mintha a telefon gyári tartozéka lenne, ugyanolyan csomagolásban, fekete papírdoboz ezüst fóliával nyomva rá, hogy Alpha. Maga a tok annyira nem gáz, mint a képeken, elég jól ráfeszül a telóra és kijjebb áll, mint a kiálló részek.
-
Dexter68
addikt
Most 37384 HuF a Gearbesten. Csak szólok
-
Dexter68
addikt
Találtam egy jónak tűnőt: Open Camera
Kérdés, amin gondolkodtam, hogy tudják-e használni a 3rd cam appok a duplakamerát? -
Dexter68
addikt
Camera FV-5-öt tettem fel, de aztán leszedtem, mert RAW-ot úgysem lehet kiimádkozni belőle, meg egyébként is 99%-ban nálam van a DSLR... amúgy meg annyira nem fapad, mert ha odébbmész az expogomb fölötti felsorolásban, a Panoráma mögött ott a PRO, ahol már tudsz mókolni.
De én is pont így vagyok vele: 50 alatti árával nagyon jó vétel volt, efölött meg minek áldoznék telefonra?
Siryeti: Szaporodnak a tulajok... végülis van 3 gyerekem, bár ebből kettő már felnőtt
-
Dexter68
addikt
Nnnna már majdnem egy hetes
Akksi tényleg jól bírja, már nem állítgatom-buzerálom annyit, csak a napi rutin megy, ezzel még mindig van benne 48%. Ebben van egy rakat zene-podcast hallgatás, telefonálás, facebook, viber, twitter, némi fényképezés, webböngészés chrome-mal... és most direkt nem tettem fel a melóhelyen se a gépre tölteni, sem a powerbankra.
Ujjlenyomat olvasó jól és gyorsan működik.
A külső SD-t nem sikerült írhatóvá tenni, ezt nem igazán értem, hogy miért csinálja az android.
Rootolásba még nem fogtam bele, de érik, mert van egy csomó dolog, amit szeretek, viszont kell hozzá a root.Tegnap sikerült leejteni (pedig nagyon vigyázok), a tempered glass beáldozta magát itt ott megtört, a keret feketéje tűhegynyi részeken ezüstösen csillog.
-
Dexter68
addikt
Az enyém tegnap érkezett
Brutál méret, brutál súly. Először azt hittem, hogy a type C kábel kuka, később kiderült, hogy csak nem dugtam be elég erősen. Hamar feltöltött 100%-ra, onnantól telepítgettem, állítgattam, úgyhogy 28%-kal mentünk aludni, kiváncsi vagyok, hogy ha beáll a használat "normál"-ra, akkor hogy bírja majd.
E-Robot sajnos folyton elszáll rajta - ettől bánatos vagyok, mert eléggé finomhangoltam a beállításokat hosszú évek alatt, ki kell találjam, hogy mivel tudok ennyire precízen profilozni.
Tetszik, hogy osztható a képernyő (□-t nyomni hosszan), tetszik a sebessége, bár amikor telepítgetés közben még ráeresztettem a frissítést, megdöccent picit
A perem nélküliségtől nem vagyok lelkes, meg kell tanulni úgy fogni, hogy ne lógjak bele, sokszor sikerül elrángatni akaratlanul is a kijelző tartalmát.
Ami nagyon hiányzik, az az értesítő led. Eddig minden telefonom jelezte, ha eksön van, na ez nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14,Midnight,128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest