- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Most épp 50e a Sony akcióban.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #48 üzenetére
Vagy 60 körül ott az AS15, ami csak a GPS-t nem tudja. Viszont erről a Mobiusról nem hallottam, ennyiért (15k) az is érdekes lehet.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #31 üzenetére
Én se ragasztanám, így van megcsinálva:
Ugyanez elvileg jó kormányra is, de nekem nagyon keskeny kormányom van, és nem akarom, hogy abból vegyen el helyet. A gyári mount szar műanyag, és jó drága is.A sisakra rakott kamerának nagy előnye, hogy nem kell leszerelni minden egyes megállásnál, mert jön velem.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #26 üzenetére
Én is ahhoz vettem, még a rögzítéssel bajban vagyok. Sisakra jó lenne, csak túl magas a nézőpont, ha körbenézek, az a felvett anyagon nem néz ki jól, és bár nem túl nehéz, fejen minden g számít.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #24 üzenetére
Az, NTSC, fáradt vagyok...
Alapból domború lencse jár hozzá, ami miatt víz alatt életlen lesz a kép. Sík előlapot lehet hozzá venni külön, azzal jól fókuszált lesz a kép. -
PNP
őstag
A hullámzásnak ehhez nincs köze, az a lassú szenzorkiolvasásból ered (soronként szedi ki az adatot az érzékelőből, ha nem elég gyorsan, akkor látod a hullámzást, a vízszintes haladást dőlve, stb.). Összehasonlító videó alapján a Sony ebben eleve jobb, mint a gopro, és a stabilizátor is segít rajta.
Három bajom van vele: víz alatti felvételhez külön előlap kell, a frontlencse védtelen tok nélkül, és tokból kiszedve eldől... (a fehér változat már jobb, saját állványmenete is van)
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #21 üzenetére
Van még ennek jelentősége, hogy PAL vagy NTFS? Régen más felbontást jelentett, meg ugye félképet használtak. Az biztos, hogy amit a mi régiónkban kapni (de gyanítom, ugyanaz mindenhol), az 60-at tud. Sportnál persze nem rossz, főleg, ha utólag lassítani akarod, de azért van egy kis szappanoperás hatása a túl nagy framerate-nek.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #18 üzenetére
Az nem 50, hanem 60 fps, de az AS15 is tudja a legújabb firmware óta (ez egészen szokatlan gesztus egy gyártótól). A 60fps amúgy mindig picit zajosabb, mint a 30fps, érthető módon, nappali fénynél persze ez nem jön ki.
Ha Bécsben jár valaki, ott olcsóbb, mint nálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest