- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
az írásra reagálva ilyen egyik biciklis barátommal is volt. ő vele direkt szorakozott egy hülye beált elé és fékezgetni kezdett. 5*re ipphogy persze de nekiment a kocsinak és el is esett. kocsi továbbment rendszám felír rendőr kihív:
cserbenhagyásos gázolás.
Igaza volt aki ilyet csinál és utána otthagyja az elesett embert az megérdemli.
Nekem a nagyobb bajom, hogy vmi miatt nem vesznek minket észre. jövök az utcán nyilegyenesen látom kereszteződés skoda indexel és amikor már majd beértem a kereszteződésbe behajt elém. Én meg benéztem a szélvédőn.
Amikor megkérdeztem ezt, hogycsinálta a válasz:
Nem vett észre.
De legalább korrekt volt, kifizette a tönkrement dolgokat, elnézést kért, hazavitt és láttam rajta sajnálja és jobban fog innen vigyázni. korrekt.
Másik eset hasonló de nagyon durva.
Megyek lefele a dombon a biciklivel elég nagy sebességnek számító kb 35-40km/h val. Szembe jön kisteherautó, indexel, be akar kanyarodni és vár. én megyek tovább. ő ott vár és indexel. megyek tovább márcsak 10m van köztünk erre elkezd bekanyarodni. Satufék, kanyar de 30km/h val csattantam a kisteherautón, elesek, szépen kigurulom, kissebb nemkomoly zuzodások, bör lejött a könyökömröl ezért vérzek is de nemkomoly. Az egyik ujjam ujjam ''hátra áll'' ami azért fájdalmas. Hallom ahogy a kisteherautó továbbhajt. Én felülök, összeszedem magam visszarakom az ujjamat ami elég fájdalmas eközben hallom a kisteherautó megáll, sött.... visszatolat, kiszáll belőle vki aki ordibálva elkezd felém közeledni, hogy mért megyek én olyan gyorsan, hogy gondolom azt, hogy így száguldozok.
Sajnos siettem, nemvolt rá időm különben azonnyomban rendőrt hívok. Nem adja meg az elsöbséget, elüt és utána attol félek a betonon ülve, hogy megfog verni....?
Röhely.
elmondanák részletesen még egy 4. storyt is de inkább nem. Ott egy részeg 140km/h al tolta meg a helyszinelés és a tanuk szerint teljesen szabályosan közlekedő jó ismerösömet. Belehalt szegény a belső vérzéseibe. A részeg elkövető pedig 2év FELFÜGGESZTETTET kapott.
Tanulság: Nyugodtan száguldozzhatsz részegen 140km/h val magyarországon. Ha megölsz egy feleséget, vkinek a gyerekét max fizetsz egy jó ügyvédet és kapsz 2év felfügesztettet. kit érdekel....
Welcome in Hungary.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged