- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Face8814 #140 üzenetére
Hirtelen nem is jut eszembe, ki is írt az online függésről a logout-on, de mivel átestem/esem azon is, a WoW-on is (hajjajj...
), így azt tudom mondani: mindentől lehet ilyen szinten függeni (lásd korábbi pasziánszozós anyuka példa, illetve mindenkinek van sztem olyan ismerőse, akit nem lehet kirobbantani a tv elől...); a tiltás nem megoldás. A Frei-műsor szintén nem megoldás, mert egymástól qrvára távol álló dolgokat mosott össze... kínomban röhögtem rajta.
Nálam a WoW a szabadidőm eltöltésére szolgál, és ilyen szempontból jobban járok vele, mintha piára költeném ugyanazt a zsét (antialkoholistaként is el tudnám...). IRL életem nem nagyon van - de eleve antiszociális beállítottságú ember vagyok, tipikus otthonülő fajta. Mégis, képes vagyok hagyni az egészet a fenébe (bár ennek a legtöbbször az az oka, hogy nincs zsém a következő feltöltésre), már megtörtént egyszer, és újra meg fog történni. (BC-t nem veszek a jelek szerint.)
Wolverine, a wow.hu lakatosa (2. legtöbb posttal rendelkező fórummoderátor), ingame Ydrisselle lvl55 guildless NE druid @ Ragnaros + iszonyú mennyiségű (13) alt -
válasz
Face8814 #140 üzenetére
Persze igazatok van, én csak arra akartam rámutatni, hogy nem csak az egyénben van a hiba.
Egyébként meg sok függés azért alakul ki, mert nem gondolja az illető, hogy függővé válhat, mégis azzá válik. A fügés soha nem hirtelen alakul ki, hanem lassan, és az az ami nagyon veszélyes benne. Mire észreveszi az ember a függés kialakulását, sokszor már késő, és nem tud leszokni (vagy nem is akar).
Egyedül soha nem lehet kigyógyulni belőle, sőt ami azt illeti, aki egyszer függővé vált, az egész életében az lesz. De egy függő is távol tudja tartani magát a függés tárgyától. Viszont elég csak egy korty alkohol, egy szippantás, egy röpke perc játék, és máris újra rabjává válik. -
Timber
csendes tag
válasz
Face8814 #127 üzenetére
En ma tudtam meg ennek az oldalnak a letezeset ennek a cikknek a kapcsan (frostshockon linkelte be valaki) ... de azota elolvastam meg 4-5 masik irast is ... de egyik sem volt ram olyan hatassal mint ez. Ez felhaboritott ... a tobbit csak erdekesnek olvastam. Az oldal maga tetszik, meg lehet irok blogot en is
de elobb szeretnem megismerni az oldalt.
Ps.: Igen tudom, hogy sikerult privatba is elkuldenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest