- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#64791808 #54 üzenetére
Sajnos XP alatt nálam van hangprobléma Audigy-vel. Vagy már a menüben nincs hang, vagy a játék betöltésekor megy el, vagy ha van hang a betöltéskor, de összegagyizik a 3D megjelenítés, és 1-2 Alt+Tab nyomása után rendbejön a grafika, a hang megy el. Tehát egyszer-kétszer újra kell indítani a játékot, hogy az menjen hanggal és helyes megjelenítéssel.
-
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Szerintem nyugodtan írd át a gépigényről szóló mondatodat: a játéknak viszonylag erős gép kell a megfelelő futáshoz. Nekem is X2 van egy 7800GT-vel, és elmegyeget rajta. Sokaknak még ennyi sincs: egy single core proci és 7600GS párost szerintem igencsak megf*ngat ez a játék.
És hogy miért? Az a véleményem, hogy elképesztő mennyiségű tereptárgyat rajzol ki a játék a képernyőre, ilyen alapos környezeti megjelenítés eddig csak az FPS játékokra volt jellemző. Ez főleg akkor jön ki, ha az ember behajt a susnyásba meg a házak közé. És ez az, ami nagyot dob a hangulaton, azaz az embert körülvevő környezet kitűnő megvalósítása. Mindebből az következik, hogy megértem az Atarit, hogy nem tették lehetővé, hogy a játék jobban skálázható legyen, mert akkor nagyon sok látványelemet le kellett volna butítani, viszont akkor meg az már nem ez a játék lenne.
Remélem érti mindenki, miről beszélek...
C4mp3r: jó a játék, de szokni kell először. Az első néhány órát én sem élveztem túlzottan, de aztán ahogy az ember ráérez az ízére, nagyon bejön!
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Rendben!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged