- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
válasz
Crystalheart #73 üzenetére
Én átmentem a UPC-ez, de ott egyszer nem volt netszakadás
Azt hiszem, végre egyszer jól döntöttem. -
ploteus
aktív tag
A történet vége: A t-online bontotta a szerződést
Így ma átmegyek a chello-hoz! -
ploteus
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #60 üzenetére
Lehet nem közölt tények miatt voltak ideges.
Én sem írtam le mindent. PL az ügyfélszolgálatos kérdése: ''Mit akar?''
Vagy amikor 21-22 óra között felhív, és nem tetszésemet adom erről, ő van felháborodva.
vagy felhív a szervizes kollega, és kijelenti, hogy nem adja meg a nevét. Na meg ilyenek a végtelenségig. Valahol elveszti az ember a higgadtságát. És ha ezek egy-két nap leforgása alatt történik meg, szerintem más is felrobbanna. Amúgy meg aki szó nélkül hagyja az ilyeneket, arra rá is szállnak keményen. -
ploteus
aktív tag
T-Online mai mailje
A T-Online Magyarország Zrt. a mai napon újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a nyolc éve megkezdett internetes úton. A minőségi továbblépés, a gyorsabb és hatékonyabb működés, és reményeink szerint a jóval magasabb szintű és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében hamarosan egyesítjük erőinket a T-Commal - átvéve és alkalmazva a nemzetközileg elismert cég minden pozitív adottságát és tapasztalatát.
A Magyar Telekom Vezetékes üzletágával történő - várhatóan októberben létrejövő - frigy ügyfeleink, így Ön számára is további előnyöket, mindenekelőtt az ügyfélkezelésben érezhető színvonaljavulást, egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb ügyintézést tartogat: kérdéseikre gyorsabban kapják meg a válaszokat, szolgáltatásainkat egyszerűbben és magasabb színvonalon tudjuk majd nyújtani Önöknek.
Természetesen az integráció technikai részéből Ön semmit sem fog érzékelni, semmilyen fennakadást, vagy többletterhet nem okoz előfizetőinknek: az eddig igénybe vett szolgáltatásaink továbbra is zavartalanul működnek, az ügyfélszolgálatok ezentúl is ugyanúgy várják észrevételeiket, kérdéseiket. A folyamatosság garanciája, hogy a T-Online Magyarország jogutódja az egyesülés cégbírósági bejegyzésének időpontjától a Magyar Telekom Nyrt., hazánk legnagyobb távközlési szolgáltatója lesz.
Bár az integráció várhatóan csak ősszel jön létre (annak végleges formájáról és időpontjáról a végső döntést a június 29-ére összehívott Közgyűlés hozza meg), mi igyekszünk addig is folyamatosan megújulni.
Ha bármi kérdésük, vagy észrevételük van, eddig megszokott ügyfélkapcsolati pontjaink, és telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai örömmel állnak a rendelkezésükre az 1234-es telefonszámon. -
ploteus
aktív tag
A történet ismét kiegészült annyival, hogy tegnap edzés után haza fele jövett T-Com-os autóra lettünk figyelmesek a ház egyik parkolójában. Felmentem, és éltem a gyanúperrel, hogy a levelem után gyorsabban akartak lépni, valamit piszkáltak. Megnéztem az internet sebességet, és 4MBPS sebeségen töltött lefele. Ami azért is érdekes, mert írásba adták, hogy ez NEM lehetséges, illetve ahogy olvashattátok, rám akarták erőltetni az 1mbps csomagot. Persze a levelemr(faxon ment)e még nem jött válasz, 8 nap a feldolgozási idő, majd talán jövőhéten visszaküldik, gondolom azt fogják írni, hogy nincs is semmi hiba, 4mbps eléri a vonal, ami a minimum, és ne jártassam a szám.
Mert ugye az egyik kollegájuk elárúlta, hogy 8mbps csomag esetén a 4mbps minimumot el kell érnie, erre hivatkozhatok. Meg is tettem.
[Szerkesztve] -
ploteus
aktív tag
Majd utánna olvasok, mennyibe fájhat a kötbér, mert ha nem sok, akkor úgy is felmondom az egészet cakk um pack
-
ploteus
aktív tag
Hát érdekesm mert nállam nincs benne, és had legyen már meg kedves T-Online favorit úr az a döntés jogom, hogy nem látom e rajta vagy igen. Mert nem csak elméletileg, de gyakorlatilag sincs rajta. És furcsa nekem ám, hogy ilyen jól ismered a T-online működését, persze majd most jön, hogy csak 2005 óta van neted, és csak azért tudod. PErsze nem lepődnék meg, ha egy kedves TOnline kollega lennél.
A másik gondod, érdekvédelemmel kapcsolatbanm, pár helyen már olvastam, és már jártam is egy tv kapcsán egyiknél, mennyire hasztalan volt a próbálkozás ezeknél a szerverknél, tehát érdemi lényege nincs. (eddig, majd hátha most)
Ja. és te meg ÍRD EGY HSZ-be a mondandód.
Amúgy a többieknek:
Van folytatása dolognak, megkerestek telefonon, és megállapították, hogy felmondani nem fogom tudni, olyan nincs, lecsökentik 1mbps, és olyan nincs hogy nem fogadom el, mert magát az adsl szolgáltatást biztosítani tudják, csak magát a sebességet nem olyan minőségben.Kicsit viccesek, veszek egy ferrarit, és kicserélik lóra, mert itt az nem akad fel csak.
Akivel beszéltem, monoton ismételte bármilyen kifogásomra, hogy nem mondhatom fel, olyan nincs hogy nem fogadom el az őj feltételeket. Már azt hittem ez egy magnó.
[Szerkesztve] -
ploteus
aktív tag
Hát igen, már egyszer lejárt a szerződésem, szerettem is volna felmondai, de az új internet sebességet és kedvezőbb ár rábírt, hogy maradjak, mint később kiderült, őrült nagy marhaság volt. Igaz, aláírtam újra, deelméletileg, ha nem tudja biztosítani a szerződésben foglalatakat, és most ez a helyzet, felmondhatom szolgáltatói mulasztás maitt, és valószínüleg ezt is fogom tenni, ha egyszer eljutok az útvesztő végére,ahol egy bürokrata ül az asztalnál, és egy évben egy szerencsés eljuthat hozzá.
[Szerkesztve] -
ploteus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged