Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Akkor ezt is a szemükre vetheted, legalább az új szerződés kötésekor meg kellett volna kapnod szerintem, de ezt a jogászok tudják jobban.
Egyébként örülök, hogy ráérsz kombinálni, de sem most, sem korábban abszolút semmi közöm nincs/nem volt magentáékhoz (ha átolvasod miket írtam, akkor láthatod, hogy nem is védtem őket sehol).
A 2005-öt meg onnan tudom, hogy külön a kedvedért az előbb utánakerestem egy korábbi cikkben amit nemrég olvastam és erről szólt, onnan jutottam el a 345/2004-es kormányrendeletig amit ezt meghatározta.
Az szerintem nem jó kiindulás az érdekvédelmi szerveknél, hogy ha az egyiknek nem sikerült segítenie, akkor már az összes rossz, és nem ér el semmit, mert más és más jogszabályi lehetőségeik, eszközeik vannak területtől függően.
A mondandóm formáját egyelőre még magam választanám meg, és maradnák az 1 bejegyzés - 1 válasz logikai felépítésnél.
Kicsit más: pár hónapja a GTS sajtótájékoztatón említette az igazgató a szolgáltatóváltás tapasztalatai kapcsán, hogy ''átlagosan háromszor kell kérniük az ügyfél elvándorlási kérelmének teljesítését a magentaszínű vállalattól, mire az eleget tesz az internetező kívánságának '' -
Kobaljov
senior tag
-
Kobaljov
senior tag
''Mi a minimum garantalt savszel amit szerzodesben irtak?''
''A szerződésen még 2mbps volt, de az emelés után módosították a minimumot 4mbps-re''
Úgy tűnik nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal, a garantált volt a kérdés.
''ADSL hozzáférési szolgáltatás minimális garantált átviteli sebességei: ADSL Maximum: 480/192 kbit/s''
(forrás: [link])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest