Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
Hát érdekesm mert nállam nincs benne, és had legyen már meg kedves T-Online favorit úr az a döntés jogom, hogy nem látom e rajta vagy igen. Mert nem csak elméletileg, de gyakorlatilag sincs rajta. És furcsa nekem ám, hogy ilyen jól ismered a T-online működését, persze majd most jön, hogy csak 2005 óta van neted, és csak azért tudod. PErsze nem lepődnék meg, ha egy kedves TOnline kollega lennél.
A másik gondod, érdekvédelemmel kapcsolatbanm, pár helyen már olvastam, és már jártam is egy tv kapcsán egyiknél, mennyire hasztalan volt a próbálkozás ezeknél a szerverknél, tehát érdemi lényege nincs. (eddig, majd hátha most)
Ja. és te meg ÍRD EGY HSZ-be a mondandód.
Amúgy a többieknek:
Van folytatása dolognak, megkerestek telefonon, és megállapították, hogy felmondani nem fogom tudni, olyan nincs, lecsökentik 1mbps, és olyan nincs hogy nem fogadom el, mert magát az adsl szolgáltatást biztosítani tudják, csak magát a sebességet nem olyan minőségben.Kicsit viccesek, veszek egy ferrarit, és kicserélik lóra, mert itt az nem akad fel csak.
Akivel beszéltem, monoton ismételte bármilyen kifogásomra, hogy nem mondhatom fel, olyan nincs hogy nem fogadom el az őj feltételeket. Már azt hittem ez egy magnó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMWFan: Akasztófa
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest