- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzly79
csendes tag
1. Sir! Ha 2004 óta van szerződésed, akkor a 2 éved már lejárt nem? Mondj föl és keress másik szolgáltatót. A csapból is ezek folynak.
2. Nekem is halálos sztoriaim vannak a szépreményű T csoportól. Ha a megszokott folyamatoktól picit is el kell térniük, azon nyomban leáll a tudomány.
Hozzáteszem én időközben váltottam Chello-ra, de ott a T csoporténál is komolyabb problémák voltak, ráadásul a net is akadozott. Jelenleg ismét T-Online előfizető vagyok, igaz korábbi ''hibáimból'' tanulva nem várok tőéük sokat. Ezt meglepő módon hozzák is. Tehát az áthelyezésnél komolyabb műszaki kérésekkel nem zavarom őket. Elviselem, hogy az online rendszerük az én esetemben a mai napig bugzik (nem tudok email címeket online regisztrálni). Szeretnék bejelentkezési nevet módosítani, de inkább nem erőltetem, mivel ha egy ilyen bejelentkezési név módosítás az áthelyezéssel esik egybe, akkor abba tuti biztosan belebukik a rendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest