- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Namost: a linkelt cucc ad egy frontendet. Felül tudod megadni a filmet, lejjebb a feliratot. És az alatt van egy üres sor, hogy extra paraméterek (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem) és oda.
Ugyanakkor amit te használsz, az egy meglehetősen régi verziójú MPlayer (egy éves, vagy több), az illető már nagyon régóta nem frissített (régen én is onnan szedtem). Innen [link] leszeded ezt, ebben minden van: friss, adott processzorra optimalizált MPlayer, kodek dll-ek és egy Media Player Classic-szerű kezelőfelület. Valamint itt is meg tudsz adni extra paramétereket.
Vagy mehetsz a hivatalos honlapra [link], leszeded a legfrissebb MPlayert, kitömöríted, és ugyanabba a mappába telepíted ezt: mpf_setup_0-18-2.exe [link]. Én az előző megoldást javasolnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest