- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Szia!
Mi volt a gond vele? Mert az én görgőm is elég halott már egy ideje. Mintha vmi dzsuva bekerült volna vagy valami hasonló, nem tudom... Azt olvastam a termékleírásban, hogy nem javítható az egér. Asszem visszaviszem, csak tudnám mikor.
Érdemes a Logitech-hel felvenni közvetlenül a kapcsolatot szerintetek?Más: Olyan gondom van, hogy laptopon a 2 USB-ből csak az egyiken működik megfelelően, a másikon csak egy sima 2 gombos+görgős egérnek ismeri fel, nem érhető el semmilyen beállítás sem a SetPointban.
Illetve elfelejt beállításokat. Pl a görgetés intenzitását az IE alatt, de ha nyomok egy documentflipet, akkor utána jó egy darabig, tök hektikus... Elég bosszantó.
-
atosz
őstag
Ezt így elég nehéz egzakt megmondani, hisz mindenfelé levan kerekítve stb. Sztem csak próbával tudok lecsekkolni. Amúgy nekem is viszonylag nagy tenyerem van, de számomra kényelmesebb, persze eltudnék képzelni nagyobbat is.
Más: Nagyon idegesít, hogy nem tudom beállítani a tapipadot és az egeret úgy, hogy megfelelő legyen. Ha tapipadnál jó, akkor túl érzékeny az egér, ill ha az egérnél jó, akkor alig mozdul a tapipadra.Nincs erre vmi ésszerű megoldas???
-
atosz
őstag
Sziasztok!
Beszereztem én is magamnak egy ilyen ragadozót.
Első blikkre vegyes. Kicsit nekem kicsi talán, azaz inkább rövid, de ez majd kiderül hosszabb használat alatt. Majd biztos jó sokat eltökölök a gombok beállításával, vszeg 95%-osan sikerülni fog. Ellenben kapásból azt vettem észre, hogy a bal gombot (azaz a leggyakrabban használt) mintha nem mindig venné. Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest