Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mai napig izgul anyám, hogy mikor jövök buliból. Nagyjából meg kell mondani, hogy mikor jövök. Én ezt 28 évesen teljesen jól fogom föl, nem vagyok kiakadva, csak aggódik értem, megértem. (igaz tudja, hogy nem vagyunk szomjasak haverokkal)
Hát ha ezt csinálná még most is velem, én kirohannék a világból. Úgyis szólok ha megyek. -
tildy
nagyúr
A trehány gyerekre:
Anyám tipikusan az a nő, aki akkor is takarít , amikor nem kéne. Olyan, hogy bevetetlen ágy, meg hasonlók sosem lehetett. Naponta poszívóztatás velünk, meg ilyenek.
Amit elért: treháányságban rosszabb vagyok, mint a fiúk, rühellek takarítani, és megutáltam az összes nőies házimunkát, és csak akkor vagyok hajlandó emgcisnálni, ha van hozzá kedvem, vagy már nagyon zavar. Hát ezt lehet elérnia fogós neveléssel.
Arra is emlékszem, mikor 16 évesen !!! azért kaptam sallert, mert azt mondtam, kb 5re (este 5) itthon vagyok a barátnőmtől , és én balga 5 óra 5 perckor értem haza.
Szóval valamennyire megértem a gyerekeket. És valahol meg kell találni a kompromisszumot velük. Nekem sajnos nem sikerült. túlságosan féltettek, csak élni nem hagytak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest