- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Érdekes kis írás!
Mesélek én is picit magam/szülők!
Kisgyerekként ''áldott'' jó gyerek voltam (apámék mondták nem volt hiszti, elmehettek bárhova velem), viszont már elkezdődött a csínytevés általánosban. Vidéki gyerík: park szembe velünk gyújtogattuk tavat, igaz nádkunyhó építés és minden ''vidéki jó''! Igaz ebbe bele tartozott a munka is: ásó, kapa és társai. Bzonyítványosztáskor mindíg balhé volt '' kisfiam milyen lesz a bizi?'' ''Anyuka lesz egy pár 3asom'' trallalalaaa Aztán persze sokkal roszabb volt. Na ekkor már kaptam egy pár hajtépés pofon. Erről tudnék sokat mesélni.
A lényeg Mai napig izgul anyám, hogy mikor jövök buliból. Nagyjából meg kell mondani, hogy mikor jövök. Én ezt 28 évesen teljesen jól fogom föl, nem vagyok kiakadva, csak aggódik értem, megértem. (igaz tudja, hogy nem vagyunk szomjasak haverokkal)
Sok kis szar takony meg kiakad a szülein, hogy nem engedi el 4ig hanem csak 2ig, meg nem engedi el mittom én 100 kmre lévő koncertre, stb.... Én anno kezdetben 16 évesen 24ig mehettem be, majd az életkorral ''nőlt az idő''!
Megérdemeltem a pofonokat, veréseket! TÖBBET KELLETT volna kapnom!
Mái napig tisztelem/becsülöm/imádom szüleimet! Hozzá kell tennem, hogy haverként is első osztályú apám/anyám is! Imádják axxonyom és ez oda vissza keresztbe kasul igaz!
Bocs a hosszabb irományért. Lecsózgassunk nyugodtan róla!
Üdv.: Robe
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 2042
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 16/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest