- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
''egy gyors, (alaposan) kibővített utasítászkészletű 386-os''
Ugyan ez itt mar erosen off, de miert baj ez? Igazabol ez a mostanaban elkepzelheto legjobb felallas: a CISC utasitaskeszlet miatt a kod joval kevesebb helyet foglal, mint a RISC-eknel, igy a memoriahozzaferes nem akadalyozza annyira a CPU-t, a mag meg ugyis RISC, ami jelentosen leegyszerusiti a pipeline-okat meg az out-of-order executiont, a ket utasitaskeszlet kozti forditas meg nem igenyel tul sok eroforrast. -
tiv83us
veterán
A fonokomnek a redneck faterja csusszant fel olyan oldalakra, ahova nem kellett volna. Na en ket napig a teszt kedveeig csusszantgatam fel a mac-el olyan oldalakra, ahonnan PC-vel kb egy oran belul beszopnek valamit. Sot, hogy mondjak jobbat.
Mig Europaban tartozkodtam, a Mac-em egy olyan havernal hagytam, akinek goze nincsen a gepekhez, meg tan PC-vel sem volt dolga. Mondanom sem kell, hogy a gepem ugyanazzal a sebesseggel es tisztasaggal kaptam vissza, mint ahogyan odaadtam. Jo, talaltam az iTunes-ban ''Szeged Radio'' meg hasonlo ''szemetet'', de ezen kivul semmi.
Na add kolcson a PC-d 4 honapra egy olyan haverodnak aki meg eleteben nem latott gepet es nezd meg mi lesz belole mikor visszakapod... -
REDeath
őstag
nézd meg mire válaszoltam...
idézem a kérdést:
''Mikortol kaphatok azok a PC-k, amin olyan op-rendszer fut, amihez nem kell drivert vadaszni, nincs rajta virus, adware es a barataik? Ha mar vannak ilyenek, akkor szolj, dobom is ki a Mac-et /soha /.''
linuxon nem kell drivert vadászni, nincsenek rá vírusok, spywareek és adwareek.
egy szóval sem említttem, hogy PS meg 3dmax meg ilyenek mennek linuxon, és nem is az ultimate fegyverem a linux...
[link] itt elég egyértelmű szerintem amit írtam, de lehet csak nem olvastad el.
'' viszont profi munkákra windows marad szerintem még sokáig, és nem csak megszokásból, hanem mert egyszerűen a windowsnak a legnagyobb a támogatottsága.'' -
bambano
titán
-
ByB
addikt
Szerintem nem üti egymást a te és az én hozzászólásom...
Én a felhasználási terültet arra értettem, hogyha valaki például vérbeli játékos, csak a Microsoft alternatíva, ha általános felhasználó, jöhet bármi és még sorolhatnám, a konkurálás alatt pedig azt értettem, hogy míg a Microsoft kiszolgálja a felhasználási területek (nem valós adat) 90%t addig a Mac max 30%-t. Remélem így már érthetőbb amit a #121-ben írtam.
-
Jancsi
aktív tag
Gondolom a munkádhoz kellenek ilyen programok, akkor pedig szenvedjen vele a cég a ahol dolgozzol, mind a rendszertelepítéssel mind a beszerzésükkel.
Én egy átlagos otthoni felhasználó igényeit kielégítő programokra gondoltam, vagy egy első pár éves egyetemistáét.
Hogy szerkesszen szöveget, chat-eljen, képet, levelezzen, programozzon, vágja meg a házivideókat, stb.. -
Jancsi
aktív tag
Egy ideig én is így voltam vele és szivattam öcsémet rengeteget ezzel. Egyszer fogta magát és megkédezte mire van szükségem, írtam neki egy listát a lehető legbetegebb ötleteimmel hogy ilyen és ilyen program kellene, pár óra alatt mindet beszerezte 95% nyiltforrású és ingyenes, a maradék 5% csak ingyenes.
-
tiv83us
veterán
''a MAC nagy előnye, hogy egy kézben van a HW, a SW, OS, és ez egy PC-ről sem mondható el.''
Ezert kerik el az arat kemenyen. De nekem megeri.../Tudom, USA, olcsobb...stb.../
Magyarorszagon sem olyan gaz mar, csak az emberek szerintem inkabb felnek valtani.
Total mas felepites, mas kultura, a Mac sosem volt egy nepszeru masina europaban. En meg most egy kicsit lobbizok erte. /Nem, nem az apple.com-nak dolgzom/.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest