Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
A fonokomnek a redneck faterja csusszant fel olyan oldalakra, ahova nem kellett volna. Na en ket napig a teszt kedveeig csusszantgatam fel a mac-el olyan oldalakra, ahonnan PC-vel kb egy oran belul beszopnek valamit. Sot, hogy mondjak jobbat.
Mig Europaban tartozkodtam, a Mac-em egy olyan havernal hagytam, akinek goze nincsen a gepekhez, meg tan PC-vel sem volt dolga. Mondanom sem kell, hogy a gepem ugyanazzal a sebesseggel es tisztasaggal kaptam vissza, mint ahogyan odaadtam. Jo, talaltam az iTunes-ban ''Szeged Radio'' meg hasonlo ''szemetet'', de ezen kivul semmi.
Na add kolcson a PC-d 4 honapra egy olyan haverodnak aki meg eleteben nem latott gepet es nezd meg mi lesz belole mikor visszakapod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest