- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
nézd meg mire válaszoltam...
idézem a kérdést:
''Mikortol kaphatok azok a PC-k, amin olyan op-rendszer fut, amihez nem kell drivert vadaszni, nincs rajta virus, adware es a barataik? Ha mar vannak ilyenek, akkor szolj, dobom is ki a Mac-et /soha /.''
linuxon nem kell drivert vadászni, nincsenek rá vírusok, spywareek és adwareek.
egy szóval sem említttem, hogy PS meg 3dmax meg ilyenek mennek linuxon, és nem is az ultimate fegyverem a linux...
[link] itt elég egyértelmű szerintem amit írtam, de lehet csak nem olvastad el.
'' viszont profi munkákra windows marad szerintem még sokáig, és nem csak megszokásból, hanem mert egyszerűen a windowsnak a legnagyobb a támogatottsága.'' -
REDeath
őstag
huh, beletelt egy kis időbe míg átolvastam összes hsz-t
szvsz attól függ az egész, hogy ki mire használja. átlagos felhasználásra biztos jó, mert egyben van minden, (mint egy konzol, beteszed a leemzt és játszol is, nem kell telepítgetni stb...) viszont profi munkákra windows marad szerintem még sokáig, és nem csak megszokásból, hanem mert egyszerűen a windowsnak a legnagyobb a támogatottsága.
Nekem meg amióta megvan a gépem, (lassan 2 év) csak egy reinstall volt, az is tök fölöslegesen mert mint kiderült más volt a gond... nem kell windows gurunak lenni ahhoz, hogy ép maradjon a rendszer, csak figyelmesnek kell lenni egy kicsit, és józan ésszel gondolkozni.
egy másik nagyon jó alternatíva meg a pc linuxal, az is stabil, az se fagy, kevés erőforrást zabál, és sokkal olcsóbb!!! (és azt se mondhatja már senki, hogy bonyolult a használata, mert annál egyszerűbb nem leeht, hogy az ember beírja a progi nevét amit akar, install, és pár perc múlva indíthatja a pogit)
a driverek meg a gyártókon múlnak, és elég sok cucc van forglomban aminek csak windózos drivere van... meg aztán ott vannak a játékok is. windows azért is marad elterjedtebb szvsz mert mindent lehet rajta. van aki csak netezget vele, van aki profi és aszerint használja, és vannak akik csak játszani akarnak a pc-n. és ez a fontos, hogy mindent lehet egy oprendszeren.
ráadásul rengetegen vannak akik szeretik buherálni a gépet, bővítgetni stb... macen nem fog menni nekik
szerintem akkor számíthat európában is nagyobb ismerettségre az apple oprendszere, ha nem csak macen fog menni, de ez meg ugye nem valószínű
mert hiába szép és jó, ha csak egy méregdrága géppel adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest