- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Ebben igazad van, de aki Mac-et vesz, annak a külcsín is fontos és csak egy barebone közelítheti meg a Mac-ek minimalista méretét és kinézetét.
Például ha én legközelebb gépet veszek, akkor mindenképpen fontos lesz az hogy kicsi legyen és ezért hajlandó vagyok felárat is fizetni. Ezért fogok valószínűleg egy Mac mellett dönteni, ha 5-600 k akkor is. Kiszámoltam, hogy hasonló méretű és tudású gépet PC-ből kb ebben az árban tudok kihozni. Pl a 24''-os monitor, ha nem gagyit veszel (legyen mondjuk Dell, vagy NEC), akkor az jelenleg is meghaladja a 200k-t. És egy barebone-t nem nehéz 300k-ig tornászni. Most nincs kedvem kikeresni, de nemrég még itt a PH-n is volt szó 1 milliós barebone csúcsgépről.
Ezt korábban is leírtam, hogy ez nem az elsőgépes gyerekek szórakozása. Ezt az veszi meg, aki egyébként más területen is baromira ad magára és kevésbé a pénz dominál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest