Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• REDeath

őstag

huh, beletelt egy kis időbe míg átolvastam összes hsz-t :)
    szvsz attól függ az egész, hogy ki mire használja. átlagos felhasználásra biztos jó, mert egyben van minden, (mint egy konzol, beteszed a leemzt és játszol is, nem kell telepítgetni stb...) viszont profi munkákra windows marad szerintem még sokáig, és nem csak megszokásból, hanem mert egyszerűen a windowsnak a legnagyobb a támogatottsága.
    Nekem meg amióta megvan a gépem, (lassan 2 év) csak egy reinstall volt, az is tök fölöslegesen mert mint kiderült más volt a gond... nem kell windows gurunak lenni ahhoz, hogy ép maradjon a rendszer, csak figyelmesnek kell lenni egy kicsit, és józan ésszel gondolkozni.
    egy másik nagyon jó alternatíva meg a pc linuxal, az is stabil, az se fagy, kevés erőforrást zabál, és sokkal olcsóbb!!! (és azt se mondhatja már senki, hogy bonyolult a használata, mert annál egyszerűbb nem leeht, hogy az ember beírja a progi nevét amit akar, install, és pár perc múlva indíthatja a pogit :) :R )
    a driverek meg a gyártókon múlnak, és elég sok cucc van forglomban aminek csak windózos drivere van... meg aztán ott vannak a játékok is. windows azért is marad elterjedtebb szvsz mert mindent lehet rajta. van aki csak netezget vele, van aki profi és aszerint használja, és vannak akik csak játszani akarnak a pc-n. és ez a fontos, hogy mindent lehet egy oprendszeren.
    ráadásul rengetegen vannak akik szeretik buherálni a gépet, bővítgetni stb... macen nem fog menni nekik:)
    szerintem akkor számíthat európában is nagyobb ismerettségre az apple oprendszere, ha nem csak macen fog menni, de ez meg ugye nem valószínű :)
    mert hiába szép és jó, ha csak egy méregdrága géppel adják.

Új hozzászólás Aktív témák