- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
napos2600 #53 üzenetére
''Segíííccs!'' Firefoxban hol lehet beállítani, hogy ezt a balraigazítást kiküszöböljem? Mellesleg miből tart középre rendezni a tartalmat hogy legalább esztétikusabb legyen? Nem vagyok egy átlag user (annál több), de még soha nem gondolkoztam el egy oldalnál sem hogy ezt oldjam meg. Origonál is zavart de valamiért az indexet jobban szeretem. Bár mostanában inkább hirpostázom. Mondjuk ez inkább blogoknál módi, valamiért csak a cnn.com tudott ezellen tenni valamit.
A popupos francokat meg én sem értem még mindig könnyebb shift vagy ctrl + klikkelni minthogy tényleg azoknak is külön ablakban nyíljon meg akik nem akarnak sok ablakot látni.
Én amúgy csináltma volna egy felmérést ha már az index annyira szeret felmérni dolgokat: először küldjék be az olvasók a javaslatokat utána válogatnak majd cisnálnak egy nagy szavazást.. Elvileg az oldal értük van és soha nem árt ha a célközönséget vagy a rendszeres olvasókat is megkérdezik, hogy szerintük mi lenne a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest