Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
napos2600 #53 üzenetére
''Segíííccs!'' Firefoxban hol lehet beállítani, hogy ezt a balraigazítást kiküszöböljem? Mellesleg miből tart középre rendezni a tartalmat hogy legalább esztétikusabb legyen? Nem vagyok egy átlag user (annál több), de még soha nem gondolkoztam el egy oldalnál sem hogy ezt oldjam meg. Origonál is zavart de valamiért az indexet jobban szeretem. Bár mostanában inkább hirpostázom. Mondjuk ez inkább blogoknál módi, valamiért csak a cnn.com tudott ezellen tenni valamit.
A popupos francokat meg én sem értem még mindig könnyebb shift vagy ctrl + klikkelni minthogy tényleg azoknak is külön ablakban nyíljon meg akik nem akarnak sok ablakot látni.
Én amúgy csináltma volna egy felmérést ha már az index annyira szeret felmérni dolgokat: először küldjék be az olvasók a javaslatokat utána válogatnak majd cisnálnak egy nagy szavazást.. Elvileg az oldal értük van és soha nem árt ha a célközönséget vagy a rendszeres olvasókat is megkérdezik, hogy szerintük mi lenne a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Vallás
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest