- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
napos2600
tag
most már nem vagyok felháborodva, csak értetlenül állok az olyan emberek véleménye előtt, aki panaszkodik balra zárt oldalak jobb felén található fehér üres terület miatt és a klikkelésnél nem oda nyílik ahova ő gondolja.
hát barkács nemzet is vagyunk vagy mi, tessék megnézni a programok beállítását, mert ott vannak. lehet méretezni az ablakot (WOW), lehet állítani, hova nyíljon meg az a szerencsétlen link!
miért vegyük el mások szabadságérzetét egy kis kényelemért.
de várjunk csak!
kényelem az, hogy én mondom meg, hogy egy link nyisson 3 külön ablakot? akkor jön a popup-para, de akkor jön a másik tábor és simán felülírja a böngészője beállításával a weboldal beállításait. igen, ilyet lehet! sőt, már kb. az ie4-től lehet állítani a linkek színét! hát nem csodálatos? micsoda programok vannak, hihetetlen...
most mégis felháborodtam.persze csinálok más oldalakat is, nem csak a PH!-t és ott meg van mondva nekem keményen, hgoy a user buta, az oldal csináljon helyette mindent. csoda hogy még nem kell mindenkinek felolvastatni ami a képernyőre vagyon írva. lusta, buta egy társaság az ilyen. kattintatni ne kattintson az oldal helyetted???
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -60% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest