Új hozzászólás Aktív témák

• napos2600

tag

most már nem vagyok felháborodva, csak értetlenül állok az olyan emberek véleménye előtt, aki panaszkodik balra zárt oldalak jobb felén található fehér üres terület miatt és a klikkelésnél nem oda nyílik ahova ő gondolja.
    hát barkács nemzet is vagyunk vagy mi, tessék megnézni a programok beállítását, mert ott vannak. lehet méretezni az ablakot (WOW), lehet állítani, hova nyíljon meg az a szerencsétlen link!

miért vegyük el mások szabadságérzetét egy kis kényelemért.
    de várjunk csak!
    kényelem az, hogy én mondom meg, hogy egy link nyisson 3 külön ablakot? akkor jön a popup-para, de akkor jön a másik tábor és simán felülírja a böngészője beállításával a weboldal beállításait. igen, ilyet lehet! sőt, már kb. az ie4-től lehet állítani a linkek színét! hát nem csodálatos? micsoda programok vannak, hihetetlen...

most mégis felháborodtam.persze csinálok más oldalakat is, nem csak a PH!-t és ott meg van mondva nekem keményen, hgoy a user buta, az oldal csináljon helyette mindent. csoda hogy még nem kell mindenkinek felolvastatni ami a képernyőre vagyon írva. lusta, buta egy társaság az ilyen. kattintatni ne kattintson az oldal helyetted???

Új hozzászólás Aktív témák