Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
citrompótló #15 üzenetére
őő, hát nem is tudom, nálunk nem pont így volt
én az első tételt húztam ''Az elektronikus levelezés, mint kommunikációs csatorna'', bármi szakmait mondtam nem érdekelte őket, csak a kommunikációs csatornán volt a hangsúly, ahova kb. olyanokat kellett volna mondani, mint a nyelvtan szóbelin, amiről persze kb. alig tudtam mondani valamit
mikor kijöttem a teremből, azt hittem hogy na most aztán hihetetlenül elszúrtam érettségit + felvételit is, de eredményhirdetéskor kiderült, hogy 70% lett a szóbeli, amit az írásbeli felhúzott 90% fölé, így maxpontot kaptam érte felvételinél
na szóval oda akartam kilyukadni, hogy nem kell félni szóbelin, egyáltalán nem pontoznak szigorúan, sőőőt!
persze egy kis izgalom nem árt, az jobban rávisz a tanulásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest