- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Azért az sem mindegy, mit is írsz - sci-fihez pl. nem árt a természettudományos képzettség, fantasyhez egyrészt a történelmi/régészeti, másrészt az irodalmi, szépprózához meg egyértelműen az utóbbi (talán némi pszichológia sem árt, bár nem tudom, ez mennyire része a BRK-s tananyagoknak, megrögzött TTK-s vagyok
)...
Btw. valamilyen módon jelezd, ha kijött, mert gyűjtök és megveszem(Halo és Medieval még mindig nem eladó
)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #52 üzenetére
Az egyes számú alapszabály egyébként azon a tapasztalaton alapszik, miszerint egy adott netes társkeresőre regisztrált hölgyekből kb. 30-40%-ról nem lehet tudni mit is akar, mert nem reagál a megkeresésekre; kb. 30-40% valójában pasas (
), a maradék háromnegyedének már van pasija, csak unatkozik és ezért regisztrált, de sem komoly, sem komolytalan dolgokat nem akar. Ergo 5-10% keres valóban társat magának, csak nem talál
-
Wolverine
félisten
...plusz Asimov, Robert E. Howard, Lovecraft, Ian Watson, ha már a témába vágó klasszikusokat emlegetjük...
Bencom, szerencsésen megúsztad. Remélhetőleg ezután alapból letiltottad te is MSN-en (esetleg nyugodt szívvel törölheted is), és megjegyezted az egyes számú alapszabályt: neten nem lehet sikeresen ismerkedni! (a kivételek hibák a Mátrixbanén is az voltam/vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest