- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #52 üzenetére
Az egyes számú alapszabály egyébként azon a tapasztalaton alapszik, miszerint egy adott netes társkeresőre regisztrált hölgyekből kb. 30-40%-ról nem lehet tudni mit is akar, mert nem reagál a megkeresésekre; kb. 30-40% valójában pasas (
), a maradék háromnegyedének már van pasija, csak unatkozik és ezért regisztrált, de sem komoly, sem komolytalan dolgokat nem akar. Ergo 5-10% keres valóban társat magának, csak nem talál
-
Bencom ™
őstag
válasz
Wolverine #52 üzenetére
nem tiltottam, csak töröltem, hátha bocsánatot akar kérni, de úgysem fogadom el, csak valamivel leglaább vissza akarok vágni neki...
író úgy lesz az ember, ha megtalálja a neki fekvő témát, és tud valami jót alkotni benne...
fotósnak is meg zenésznek is készülek, meg gonodlom rendesz foglalkozásom is lesz, de nekem főleg az ilyen művészeti dolgok jönnek be
ha meg nem tehetséges az ember, akkor hiába tanulja, ha meg az, akkor meg szintén hiába tanulja, max megtanul pár olyan ezközt, amik alig lendítenek a könyveken... nem hinném, hogy Stanislav tanult volna ilyesmiket, mégis egy zseni
de ez majd még kiderül
és a helyesírási hibákról ne essen már szó, ez nem műalkotás, hanem egy frissen megtörtént eset, szóval ne ezen akadjatok már fenn. ha könyvet fogok írni, az helyesen lesz írva, de ezért már ezerszer elnézést kértem, mégis úgy gondolom, hogy a dolog nem erről szól.
akik eddig jókat írtak (támogatásul stb) azoknak nagyon köszönöm, akik meg nem... nos azoknak is
nem gonodltam, hogy ekkora port kavarok ezzel a bloggal... csak ki akartam írni magamból, hogy megkönnyebbüljek
dabadab: pont ilyesmit akartam írni, csak megelőztél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest