- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Annó én is ott ismertem meg az exemet, másfél évig volt velem aztán dobott.Szóval azért talán lehet ott találni olyan lányt akinek a beceneve nem vaskos teca
Másrészt amig az ember együtt van egy csajjal, akkor nem látja a hibáit, mégha mindenki mondja , hogy ez meg az van a csajjal.És a külső szemlélőnek sokszor igaza van, mert olyanokat is lát amit akkor az ember nem , mert elvakítja a rózsaszín köd -
Jégkokó
veterán
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az én exbarátnőm se volt semmi.Állandó féltékenykedéseivel már az agyamra ment néha.Hetekig kellett magyarázkodnom, ha a utcán véletlenül ránéztem egy másik csajra, és a véletlen az tényleg az volt .Meg hogy soha nem hitte el, hogy szerettem,és ő is kicsit depresszáns tipus volt.Aztán másfél év után vége lett és kidobott mint egy buszjegyet, pedig elötte azt állította hogy mennyire szeret engem, meg hogy milyen jó vagyok neki.Aztán meg összejött egy pincsikutyával, aki kifogja neki a tóbol a kacsát, meg pitizik a kockacukorért
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 Hours of Le Mans
- Anime filmek és sorozatok
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged