- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
En is ezt irtam, hogy lehet...Melyik resze felreertheto?
Aki meg ilyet csinal azt igen is csukjak le, egyreszt buncselekmeny, masreszt erkolkcsi okokbol. Meg egy embernek ne tegye tonkre az eletet, ne jarjon meg valaki miatta pszichologushoz, ne is tudjon a letezeserol senki tovabb. Rohadjon meg a cellajaban es gondolkozzon rajta par evtizedet, hogy milyen beteg allat. Ha mas miatt nem is, de legalabb nem talalkozol vele a kozertben jovoheten es nem jut rogton eszedbe az amit nem szeretnel, hogy eszedbe jusson... -
rudi
nagyúr
Hogy Cerebellum miért írta be, azt csak ő tudja. Én azt sejtem, hogy a gyilkosság egy bestiális, szándékos módját akarta leírni, egy olyat, ami szerinte (szerintem is) azonnali halálbüntetést érdemel.
Kétségtelen, hogy téged a pedofília része érint és nem a gyilkosságos (rettenetes, hogy így van, és ilyen mély nyomot hagyott benned, ezt mélyésgesen sajnálom), de mégiscsak egy kiragadott félmondatra reagáltál - legalábbis szerintem - ami nem egy szerencsés dolog. Érdemes kerülni, főleg egy ilyen komoly témában, vagy pedig alaposabban ki kell fejteni azt a szálat (ha oda tartozik). Egyáltalán nem akarlak bántani ezzel a megjegyzéssel, de így több fölösleges vitát (gyakran sértegetést) el lehetne kerülni. -
tiv61us
őstag
en nem iszem, de kicsit kell bulvarosan tudni irni amai vilagban
itt van az Isteni szinjatek
latod cimlap nelkul milyen szep hozzaszolasszam van, azt en feltettem volna cimlapra
de igy is ott vagy a spiccen vele
szoval neha ugy erzem tul komolyakat irsz rohano vilagunkban, es igen jokat es akkor is elolvasom ha nincs cimlapon, es szerintem meg soakn masok is
ne fektessbele tul sokat en sem feccolok bele 1-2 oranal tobbet, mert annyi idom van
az is sok ingyen
de majd ranezek telapora
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Van itt sok erv es ellen erv a halalbuntetessel kapcsolatban, de meg most sem latok toled indokokat amikkel ervelnel valamelyik oldal reszere is, azon kivul, hogy ''nincs joga elvenni a torvenynek elvenni az eletet valakinek''. Miert?
A cimlapra kerulesrol csak annyit, hogy nem en dontom el ki kerulo cimlapra es ki nem, lehet Te is megerdemelted volna a legutobbi irasodra, /nekem legalabbis tetszett a tema/ nem emberi empatia v. szimpatia hatarozza meg. Ez az iras valoszinu nem volt bakloves, nem akarok statisztikakat kiadni, de bizonyos ido intervallum es olvasottsag arany szempontjabol egyelore rekordot dontott -
EQMontoya
veterán
A témához: nem vagyok híve a szemet szemért elvnek. A halálbüntetés semmire sem megoldás. Véleményem szerint a büntetés a legtöbb esetben nem megtorlás, hanem inkább a társadalom többi részével szembeni elrettentést szolgálja...
Pl, ha ugye nem büntetnénk azt aki lop, rabol, stb, pár héten belül mindenki azt csinálná, ezért kell. A megtorlás, mint szó, azért is hibás erre szerintem, mert ha valaki meghal, levágják fél kezét, egy életére lelki sérült lesz, stb, azt már nem fogja kárpótolni semmilyen megtorlás, szal szerintem ezen intézkedések legfőbb célja a példastatuálás. Ezért tényleg nagyon brutális büncselekmények esetén engedélyezném talán a halálbüntetést, de a Cerebellum által emlitett tarkónlövés módszerrel. És nem azért, hogy annak visszaadjam, hanem hogy sem az, sem más ne kövessen el ilyet. Véleményem szerint az elkövetőt nem azért büntetjük, mert ilyet csinált, hanem hogy többet ne csinájon... -
tiv83us
veterán
Koszi
Amugy van egy foszerkesztoje az oldalnak, neki elkuldtem a cikket es erdemesnek talalta cimlapra. A nevet a beleegyezese nelkul nem arulnam el, ha akarja feltarja magat
Sokadszorra mondom el ugyanazon velemenyem, annyi mindentol fugg ez a halalbuntetes. Ezert szeretek erveket es ellen erveket latni. Nehez eset, szerintem akkor is van aki megerdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest