- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Mikor mi 10 éve floridába voltunk akkor én ott maximálisan tapasztaltam, hogy a 4 sávos út megállt, hogyha csak a közelébe mentél a zebrának
Ki is volt rakva majdnem mindenhova egy tábla, hogy 200 $ bünti ha nem engeded át a gyalogost.
Jó mondjuk ez Sarasota volt, a nagyvárosokba lehet másképp van. -
sasa311
veterán
válasz
bagyulajuve #226 üzenetére
szomorú.
De miért nem lehet felelősségre vonni? Büntessék meg az apját / anyját, zájrák nevelőintézetbe.
SLYM:
Szerinted akkor nem talál meg a família? Vajon miért nem merték mégcsak a falu nevét sem megmondani? -
sasa311
veterán
Egyesíteni kéne a 2 elméletedet
fapad + 1 slozi a folyosó végén
+
Napi 12 óra kőkemény meló (le a kőbányába mondjuk)
Az életfogytosnak ugyan úgy, mint aki ''csak'' pár hónapig vendégeskedik. Majd legközelebb megtanulná, hogy mit szabad és mit nem. Mert ami most van, hogy színestv, egyetem a raboknak (lol?), könyvtár, internet... ezt egy csöppet túlzásnak tartom, némely börtön jobban felszerelt mint egy vidéki iskola. -
sasa311
veterán
Csak nekem szúrja a szemem az a szó, hogy ''halálbünti''?
Azért ez egy komoly téma, nem biztos, hogy ilyen homokozóból szökött kifejezéseket kéne alkalmazni, inkább legyen szóismétlés.
szerk:
Mellesleg én egyetértek a halálbüntetéssel, van aki nem érdemli meg az életet...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest