Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Nálam pontosan megegyezik a bal oldali tálca és a jobb oldali Sidebar szélessége. Mindkettő elbújik, ha nincs rá szükség, illetve a Sidebar elé jön a nagy méretű ablak.
Persze egészen másként használtam ezeket 17'' és 1280x1024 mellett, mint most 24'' és 1920x1200-on.
Mivel a wide monitor megálllíthatatlanul terjedni látszik azok körében is, akiknek különösebben nincs rá szüksége (nem szerkeszt videót, nem grafikázik két oldalon, nem baxtat képeket vagon toolbarral, stb.), valami félértelmes dolgot kell találni, amivel kitölti az ember a nagy oldalirányú területet.
Én úgy rendeztem el az ablakaimat, hogy – kevés egész ablakos alkalmazást kivéve – az óra pl. mindig látszik a jobb oldali sarokban, de a dollár árfolyamot is nyomon tudom így követni külön oldalak nézegetése nélkül, vagy egy kattintással ellenőrzök következő hónapi dátumokat, stb. Szóval elehet találni hasznosítható feladatokat, bár nyilván nem létszükséglet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest